Dočekajte proljeće uz novi muževni YSL miris

Foto: Promo

YSL Beauté s ponosom predstavlja Y LIVE, svoj najnoviji miris EAU DE TOILETTE INTENSE. Njime će upotpuniti svoju izvornu liniju mirisa Y, mirisom koji je između EAU DE TOILETTE i EAU DE PARFUM.

Nadahnut muškarcem koji je na pragu otkrića i uspjeha, Y LIVE, baš poput svojih klasičnih prethodnika EAU DE TOILETTE i EAU DE PARFUM, fougere je miris koji se smjestio negdje između svježine i intenziteta. Y LIVE jedinstveni je miris za muškarca koji vodi ka samootkrivenju i elegantno prikazuje kreativan i inovativni duh obitelji Y.

Put do uspjeha, na kraju krajeva, uvijek započinje pitanjem: „Zašto?”

Miris za pravog muškarca

 Y EAU DE TOILETTE svjež je i mladenački miris za muškarca koji je na putu ka ostvarenju, Y EAU DE PARFUM je jači i intenzivniji miris za muškarca koji je već ostvario mnoge svoje snove i nastavlja stremiti ka tome da ih ostvari još i više, no Y LIVE predstavlja sasvim novi korak u samoostvarenju. Zamišljen za samoukog kreativca na pragu uspjeha, Y LIVE je mirisno utjelovljenje muškarca koji se ne boji riskirati i koji donosi hrabre odluke koje mijenjaju život. Ovo je miris koji utjelovljuje osjećaj uzbuđenja prije izvedbe i, što je najvažnije, čin življenja za to uzbuđenje. Čuješ šum kolanja krvi u ustima i ušima. Adrenalin prije velikog trenutka. 

Mirisne note

Y LIVE stvorio je glavni kreator parfema Dominique Ropion (IFF). Baš poput drugih Y mirisa, i ovo je fougere miris izgrađen oko binarne strukture koja se poigrava s dualnošću svijetlih i tamnih nota.

Fougere mirisi dio su dominantne mirisne obitelji muških parfema. Izgrađeni su na esenciji lavande, esenciji geranija i noti mahovine.

Nova varijacija fougere mirisa, Y LIVE, svježa je i senzualna te sadrži dvije specifične mirisne karakteristike: elegantno predstavlja dvije sredine u kojima boravi zvijezda i izvođač – na pozornici i izvan nje. Gornje su note svježe i svijetle s ciljem da prizovu energiju izvedbe uživo. Bazne su note bogate i senzualne kako bi dočarale senzualnost garderobe i prostora iza pozornice.

 Y LIVE u početku pojačava blistave note grejpom. Nota kruške moderna je voćna karakteristika.

Srce mirisa Y EAU DE TOILETTE ostaje očuvano, ali je omekšano notama smreke. Apsolut cvijeta naranče pojačava intenzitet svih ostalih nota.

U pozadini dominira mračna senzualnost kojoj se suprotstavlja moderna jantarna šuma. Ona pruža EAU DE TOILETTE u orijentalnijoj verziji, s istaknutim notama intenzivnog kakaa i vanilije.

Elegantan dizajn

Bočica mirisa Y LIVE izraženih rubova, presječena sjajnim metalnim slovom Y, gotovo je jednaka bočici koju je Suzanne Dalton dizajnirala za mirise Y EAU DE TOILETTE i Y EAU DE PARFUM, koje je opisala kao „odraz čistoće”. Za miris Y LIVE bočica je pri vrhu ponoćno plave boje koja postupno svijetli i postaje prozirna pri dnu. Taj dizajn pametno imitira dvojaku strukturu mirisa koji se nalazi u bočici i daje naznake da je njegova izvedba elegantna. Sve veći osjećaj iščekivanja. Napetost do uzbuđenja.

Y LIVE muškarac: Adam Levine

Adam Levine savršeno je utjelovljenje odvažnog izvođača koji se nikome ne opravdava. Prirodna samouvjerenost na pozornici, izražen osjećaj za izbor trenutka i sposobnost zadržavanja pozornosti publike: Levine živi za vapaj gomile i zov pozornice. On živi za uzbuđenje. 

 Odvažna kreativna snaga koja dobro poznaje adrenalin koji je potreban da bi se odvojio od očaravajuće udobnosti garderobe i ušao u jarko, intenzivno, energično okruženje pozornice.

Levine je neizostavan član kampanje za miris Y LIVE u novom izdanju za tisak Loïca Peoca i na digitalnom filmu koji je ekskluzivno režirao redatelj u usponu: Kim Chapiron. Režirao je brojne nevjerojatne kratke filmove u kojima su glumili neki od najutjecajnijih rap i elektro bendova i glumaca francuske kinematografije, uključujući Oxma Puccina, Justicea, Vincenta Cassela i DJ Snakea.

Film je apstraktna vizija energije potrebne za izlazak na pozornicu, borbu protiv nedoumica i prepreka na putu, bježanja od udobnosti plave boje koja prožima i dizanja u jarko bijelo svjetlo. Simbolizira pozornicu i publiku koja ga čeka. Naposljetku otkrivamo da Levine stoji na golemoj pozornici u obliku slova Y. Stiže do vrhunca i uživa u trenutku, što je dokaz da on zaista #živizauzbuđenje (#liveforthethrill).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.