Gentlemanska ladica za novčanik, ključeve, a bogami i za mobitel

Svaki gospodin kojem je stalo da bude organiziran, točan, uredan i na kraju krajeva da bude gentleman koji će biti inspiracija mladim snagama dobrog ukusa mora imati barem jednu ladicu za novčanik, ključeve, a bogami i za mobitel. Ok, možda samu riječ ladica možemo zamijeniti za točniji međimurski izraz ladlek jer to i je neka kombinacija klasičnog poslužavnika za jelo te ladice.

Uglavnom iza ladice se nalazio brend On those Trays i već na prvi pogled odiše, koliko samom jednostavnošću i funkcionalnošću, toliko i elegancijom.

Kako se koristi?

Postavite ladicu na radni stol u uredu ili bilo kojem mjestu gdje stalno obitavate. Neka bude na jednom mjestu namijenjenom samo za ladicu i neka bude to pristupačno mjesto. Na ladici se nalaze tri odjeljka jedan je za vaš novčanik, drugi za ključeve, a treći za mobitel. I to je to.

Koristeći ovu ladicu uvijek ćete znati gdje vam je novčanik, ključevi i mobitel. Bit ćete organizirani, brzi, efektni i elegantni prije svega. Biti ćete gentleman.

Uglavnom ladica, ladlek ili kako god ga nazvali dolazi iz daleke nam Australije i to iz malog gradića Freemantle, a ručno je proizveden od drva europske bukve. Dolazi u tri nijanse: prirodni jarrah (porodica eukaliptusa), prirodan europska bukva i obojena europska bukva.

Ladicu možete naručiti na službenim stranicama.