Da bi bili u trendu, gospodo, morate imati cipele za vaše cipele

Ne, hvala.

Kupili ste nove cipele, patike, tenisice, čizme, štogod, kroksice i doista nema smisla da ih već prvih dana uprljate tako da u njima hodate vani, po otvorenom po svom onom asfaltu, zemlji, travi, a tu je još taj prljavi snijeg. Doista se pitate čemu ste ih uopće kupovali.

No, Sankuanz, modni brend iz Kine, a poznat po svojim ekstremima, ima rješenja za vaše nove cipele. A to su cipele za cipele, a predstavljene su krajem siječanj na pariškom tjednu mode. Uglavnom cipele, štoviše sandale su to prvenstveno u obliku velikog gumeno-plastičnog zaštitnog kalupa s ušivenim čičak trakicama za pričvršćivanje na postojeće cipele.

Sankuanzova Cortney Wittich izjavila je: “U njima možete potpuno nesmetano i normalno hodati, daju vam još dodatni sloj zaštite, a dobivate i nekoliko centimetara na visini.”

Gospodo, ne razumijemo, zdravi razum i stil nam nalažu i govore da ne oblačimo cipele na cipele, a ako nam trebaju cipele za nepovoljne vremenske uvjete nabavimo si upravo cipele za takve vremenske uvjete.

Sve u svemu moći ćete ih kupiti od kolovoza ove godine po cijeni od 355 dolara.

Uglavnom, kako izgleda, današnji modni trendovi očito pronalaze inspiraciju u nekadašnjim dodacima za raspirivanje dječje mašte, poput ovakvih svemirskih cipela za mlade astronaute.

Užasnuti smo kuda ovo vodi. A možda nam samo treba neko vrijeme da probavimo ove nove trendove koje predviđaju za jesen/zimu 2018.