BEZ DUGOROČNIH OBVEZA Prave tetovaže koje nestaju nakon tri tjedna

Tetovaža je velika životna odluka. Barem onima koji se na to odlučuju po prvi puta. Na tijelo će nanijeti nešto što ostaje zauvijek. Nešto što bi kasnije moglo postati neželjenim problemom.

No, to su stvari o kojima se prije svega moramo osobno pobrinuti, proučiti ih, saznati sve o njima, naposljetku prihvatiti ih. Tetovaže su stvar osobnog izbora.

Želite li pak samo provjeriti kako će neka buduća tetovaža izgledati na vama, na vašoj koži, želite li vidjeti kako ćete se vi osjećati tetovirani onda posežete za privremenim rješenjima, tetovažama.

A praktično su i za one koji žive u samoj srži fadova i trendova gdje se stvari mijenjaju na tjednom nivou.

U principu, privremene tetovaže su poput onih dječjih u slatkišima, samo što su ove za odrasle te, nažalost, ne dolaze sa slatkišima. Postojane su i do nategnuto tri tjedna, službeni je podatak od 8 do 18 dana.

Ink Box tetovaže koriste isti postupak koji koriste plemena u Južnoj Americi za označavanje i ukrašavanje njihovih tijela i to već stoljećima.

Upotrebom pulpe voća huito (Genipa americana), plemena u Panami bojaju svoju kožu često pokrivajući velika područja tijela, ali ujedno stvarajući i zamršene te nježne crteže.

Ink Box je uzeo dio te ideje, izvukao tintu iz voća huito te nam predstavio privremene tetovaže. Prihvatljivo  je što dolaze isključivo iz prirodnih materijala sigurnih za kožu.

Huito tinta djeluje tako da natapa gornji sloj kože – epidermu. Tamo reagira s kožom koja privremeno promijeni boju.

Tinta je sigurna za kožu, bezbolna je i prirodna.

Dva načina nanošenja

Nanošenje, crtanje tetovaže, jednostavno je, a svodi se na sljedeća dva načina.

Prvi je baš poput dječjih tatoo naljepnica. Željeni uzorak namočite vodom i prenesite na kožu. Pričekajte desetak minuta. Možete birati neki od postojećih dizajna ili kreirati svoj.

Drugi pak je da zamolite nekoga mirne i učene ruke da ručno nacrta vašu jedinstvenu privremenu fantaziju na ruku. Pričekajte da se osuši.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.