BUDILICA RUGGIE Ustajete li kao gospodin ili ste pravi ljenjivac?

Jeste li tipičan primjerak ljenjivca koji pet puta, prije nego ustane, stisne 'snooze' ili već na prvu zvonjavu iskačete van iz kreveta kao američki marinac?

Dragi naši gentlmeni, vrijeme godišnjeg odmora i spavanja do 12 je završilo. Vrijeme je za nove radne pobjede. A tko vas u nove radne pobjede uvodi bolje nego budilica. I to ne bilo kakva. Upravo takva, koja će vas natjerati da iskočite iz kreveta.

Budilica koju morate zgaziti

Nakon neprospavane noći, koliko puta ste došli u napast, nakon što ste peti put stisnuli “snooze”, a ona i dalje zvrnda, baciti budilicu na pod i dobro se iskakati po njoj? Možda biste čak to i napravili, u trenutku smanjene uračunljivosti zbog nespavanja, da zbog toga ne trebate ustati iz kreveta. Ruggie budilica je upravo takva da je, htjeli to ili ne, morate zgaziti.

Naime, “pametni tepih” napravljen je od memorijske pjene i ima integriran alarm koji se isključuje samo ukoliko stanete na njega. I to s obje noge. Ako vas to ne izvuče iz kreveta, onda ništa neće.

budilica

 

Pravi gentleman poštuje vrijeme i nikada ne kasni

Niti jedan gentleman neće si dopustiti da kasni ili da izađe u svijet napola obrijan jer nije imao dovoljno vremena ujutro posvetiti se tome kako treba. Ruggie budilica pomaže upravo u tome. Jednom kada stanete na Ruggie i budilica prestane zvoniti, kada više nemate priliku okrenuti se na drugu stranu kreveta, ne preostaje vam ništa drugo nego započeti s jutarnjom dnevnom rutinom.

Evo kako budilica točno funkcionira. Na samom “pametnom tepihu” nalazi se digitalni touch-display. Automatski se gasi i tako vas ne ometa pri spavanju, i služi da namjestite vrijeme buđenja. Ruggie ima nekoliko predefiniranih vrsta zvonjava. No, tu je i mogućnost povezivanja s računalom putem USB kabla, čime možete dodati i vlastitu melodiju. Da bi se budilica ugasila, na Ruggie ćete trebati stati s obje noge minimalno tri sekunde, ali i to možete promijeniti na duži period.

budilica

 

Inovatori kažu da su ih inspirirale navike bogatih i moćnih, između ostalih Benjamina Franklina, Billa Gatesa, pa čak i Arnolda Schwarzeneggera. Ruggie budilica dostupna je za 79 dolara, plus 20 dolara za dostavu, a više detalja možete saznati ovdje.