ANGLE RAZOR Kada brijanje muškarca opet postaje ritual, umjetnost, trenutak kontemplacije i sjedinjenja

Izbacite loš brijači pribor i vratite se starim praksama brijanja.

Angle razor brijači je alat koji će nas vratiti u zlatna vremena kada je brijanje muškarčeva lica bio doživljaj, ritual, svojevrsni vid kulture njegovan u kvartovskim brijačnicama gdje se okupljala muška ekipa, uživala u čašici domaće gazdine rakije i razbijala mitove o vječnim muškim temama.

Danas je proces brijanja postao samo jutarnja usputna stanica u kupaoni gdje raznim instant brijačima ili vibrirajućim uređajima skidamo, stružemo ili depiliramo dlake s lica.

Neki od nas jesu otišli korak dalje u evoluciji i vratili se ono izvornom, da oksimoron, bradatom izgledu, te smo zauvijek izbacili brijači pribor iz upotrebe i dozvolili svijetu da uživa u prisustvu naše krasne brade.

Angle razor britva sam je jedan od starih i pouzdanih alata za brijanje muškarčeva lica, a koji vam je dostupan na tržištu. Alat koji vraća izgubljeni ritual brijanja.

Alat uz kojeg ne možemo razgovarati na mobitel, zujati okolo, voziti, već moramo biti posvećeni samom brijanju.

Angle razor britvica je strojno izrađena od jednog komada aluminija i dizajnirana je za precizno brijanje. Prije svega elegentna je.

Ova britvica radi s većinom žileta na tržištu tako da ne samo da vas vraća korijenima brijanja,vraćajući stari izumrli zanat i stavljajući ga svakom muškarcu direktno u ruke već vam štedi vrijeme pošto ne morate svako malo brusiti oštricu na mokrom kamenu, a štedi vam i novac jer ne morate izdvajati previše istog za skupe rezervne britvice.

I ne samo da izgleda elegantno, već će vratiti meditativnu praksu brijanja, a pozivajući vam da usporite na trenutak i učinite nešto na dobar starinski način.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.