GOSPODIN PILOT Ovih 6 dronova svakako je vrijedno vaše investicije

Ako je nešto zanimljivo skoro svakom muškarcu i džentlmenu onda su to dronovi. No, ima jedan odnosno dva, pa čak i tri nedostatka glede dronova. Prvo prilično su skupi, drugo, potrebna je određena količina znanja o letenju, a postoji i ono treće, a to je da dolaze s mnogo dodatne opreme i prilično su veliki.

Ok, barem je tako bilo prije. Prije ovog članka. U nastavku vam donosimo 6 dronova koji su kompaktni, jednostavni za letenje odnosno uporabu, a financijski vas neće previše opteretiti.

ProFlight Pulse Altitude Camera

Ovaj dron dolazi s ugrađenom kamerom te modusom operandi koji pokriva sve stupnjeve znanja od početnika, preko amatera do profesionalca. U zraku pak, kad pustimo sve komande na kontroleru ostaje u lebdećem položaju čekajući nove komande. Omogućava i uživo prenošenje videa do našeg mobilnog uređaja.

ProFlight Ranger Go-Pro Action Camera

ProFlight ranger drona omogućava ugradnju bilo koje GoPro ili slične akcijske kamere, iznimno je stabilna te snažna za dronove svoje veličine. Dolazi s intuitivnim kontrolerom kojim možete upravljati dronom i do 100 metara udaljenosti.

Parrot Bebop

Što se tiče kućne upotrebe odnosno upotrebe iz gušta i zabave ovaj dron je jedan od ponajboljih izbora. Dolazi s ugrađenim GPS uređajem, 14 mekapikselnom kamerom, 1080p HD video kamerom te 8 GB flash memorijom. Lagana, a snažna ABS konstrukcija čini ovaj dron prilično robusnim i izdržljivim. Isto tako u slučaju nužde ovaj dron automatski ide na slijetanje i gašenje propelera.

Veho Muvi X

Sprema za čet i nevjerojatno jednostavan za korištenje. Ugrađena Muvi kamera snima video pune HD 1080p kvalitete i to pri 60 sličica u sekundi. Kamera je također opremljena stabilizacijom slike i videa. Od fotografskim mogućnosti možete snimati fotografije rezolucije do 18 megapiksela. Vrijeme leta jednim punjenjem pak je izdašnih 20 minuta.

Parrot Airborne Night Mini

Ovaj dron je zamišljen da uz upotrebu preko dana bude upotrebljivi i preko noći odnosno u situacijama ekstremno slabe vidljivosti. Opremljen je snažnim bijelim LED svijetlima koja se aktiviraju putem FreeFlight 3 aplikacije. Pilot naravno može u potpunosti kontrolirati intenzitet prednjeg svijetla za vrijeme noćnih avantura i istraživanja.

Parrot Airborne Cargo Travis Quadcopter

Brzina ovog drona ide do 18 kilometara na sat, tako da se radi o jednoj prilično brzoj te laganoj letjelici čije intuitivne kontrole imate na raspolaganju putem FreeFlight aplikacije za iOS ili Android uređaje. Također tu je i ugrađena kamera pa da ugođaj i uživanje bude potpuno.