GOSPODIN PILOT Ovih 6 dronova svakako je vrijedno vaše investicije

Ako je nešto zanimljivo skoro svakom muškarcu i džentlmenu onda su to dronovi. No, ima jedan odnosno dva, pa čak i tri nedostatka glede dronova. Prvo prilično su skupi, drugo, potrebna je određena količina znanja o letenju, a postoji i ono treće, a to je da dolaze s mnogo dodatne opreme i prilično su veliki.

Ok, barem je tako bilo prije. Prije ovog članka. U nastavku vam donosimo 6 dronova koji su kompaktni, jednostavni za letenje odnosno uporabu, a financijski vas neće previše opteretiti.

ProFlight Pulse Altitude Camera

Ovaj dron dolazi s ugrađenom kamerom te modusom operandi koji pokriva sve stupnjeve znanja od početnika, preko amatera do profesionalca. U zraku pak, kad pustimo sve komande na kontroleru ostaje u lebdećem položaju čekajući nove komande. Omogućava i uživo prenošenje videa do našeg mobilnog uređaja.


ProFlight Ranger Go-Pro Action Camera

ProFlight ranger drona omogućava ugradnju bilo koje GoPro ili slične akcijske kamere, iznimno je stabilna te snažna za dronove svoje veličine. Dolazi s intuitivnim kontrolerom kojim možete upravljati dronom i do 100 metara udaljenosti.

Parrot Bebop

Što se tiče kućne upotrebe odnosno upotrebe iz gušta i zabave ovaj dron je jedan od ponajboljih izbora. Dolazi s ugrađenim GPS uređajem, 14 mekapikselnom kamerom, 1080p HD video kamerom te 8 GB flash memorijom. Lagana, a snažna ABS konstrukcija čini ovaj dron prilično robusnim i izdržljivim. Isto tako u slučaju nužde ovaj dron automatski ide na slijetanje i gašenje propelera.

Veho Muvi X

Sprema za čet i nevjerojatno jednostavan za korištenje. Ugrađena Muvi kamera snima video pune HD 1080p kvalitete i to pri 60 sličica u sekundi. Kamera je također opremljena stabilizacijom slike i videa. Od fotografskim mogućnosti možete snimati fotografije rezolucije do 18 megapiksela. Vrijeme leta jednim punjenjem pak je izdašnih 20 minuta.

PREPORUČUJEMO:  Dame i gospodo, koliko vam je puta nešto ovakvo zatrebalo u svakodnevnom životu?

Parrot Airborne Night Mini

Ovaj dron je zamišljen da uz upotrebu preko dana bude upotrebljivi i preko noći odnosno u situacijama ekstremno slabe vidljivosti. Opremljen je snažnim bijelim LED svijetlima koja se aktiviraju putem FreeFlight 3 aplikacije. Pilot naravno može u potpunosti kontrolirati intenzitet prednjeg svijetla za vrijeme noćnih avantura i istraživanja.

Parrot Airborne Cargo Travis Quadcopter

Brzina ovog drona ide do 18 kilometara na sat, tako da se radi o jednoj prilično brzoj te laganoj letjelici čije intuitivne kontrole imate na raspolaganju putem FreeFlight aplikacije za iOS ili Android uređaje. Također tu je i ugrađena kamera pa da ugođaj i uživanje bude potpuno.