1M HAULY Torba za neprimjetno i sigurno prenošenje većih količina keša preko granice

Tagirajte političara, privatnika ili tajkuna prema potrebi, gospodo.

Bilo da se radi o sakupljanju plavih kuvertica ispod stola, dobrotvornih priloga političkoj stranci čiji ste predsjednik, bilo da nedužno želite prebaciti nekoliko desetaka tisuća eura preko granice ne znajuć da se to ne smije, možda ste član nekih nadzornih, izvršni i raznih odbora ili pak ste jedan sasvim običan privatnik kojem je nekim čudom slučajno krenulo u životu, uglavnom nije nam važno odakle vam i gdje je namijenjen novac, imamo rješenja za određeni dio vaših problema.

1M Hauly je torba osmišljena za prenošenje točno do jednog milijuna dolara u novčanicama od 100 dolara. Tko može i kome treba neka se napravi preračun/konverziju u kune, eure ili valutu po želji.

Uglavnom do tog iznosa torba bude neprimjetna i nimalo sumnjiva na graničnim prijelazima ili bilo kakvim kontrolnim točkama, a kaže sami proizvođač. Iznimno je lagana, zapremnine do 20 litara što pak znači da je možemo i mi ostali nesretnici koristiti kao torbu za odjeću, alat i tko zna što sve ne.

Materijal koji je korišten je takozvan Dyneema kompozitni materijal, a koji je jači i izdržljiviji od samog kevlara. Uz to torba je vodootporna, a zahvaljujući pouzdanim YKK Uretek patentnim zatvaračima. Dakle, ako ne ide mostom ili autom, uvijek granicu možete prijeći plivajući preko rijeke.

Ne samo da će vaš keš biti siguran od bilo kakvih vanjskih elemenata i prije svega vlage, završno materijal je osmišljen tako da već nakon nekoliko korištenja dobiva onaj matirani, naborani i neugledni finiš što će mnogih policajcima i carinicima dati dojam da se nose stare prljave čarape ili neki drugi rabljeni donji veš.

Torba je dimenzija 46 cm duljina, debljine je 31 centimetar te visine 14,5 cm. Kao što smo rekli iznimno je lagana te teži svega 126 grama.

Proizvođač SDR Traveller također nudi i manje inačice 10k, 100k i 400k torbice.

Mi pak samo čekamo da je se prihvati neki trendseter i napravi novi trend u kolekciji muško/ženskog asesoara.