10 JEDNOSTAVNIH TRIKOVA Kako (odmah) imati znatno atraktivnije lice?

Danas vam donosimo 10 snažnih, a jednostavnih svakodnevnih trikova kako biste dobili vizualno bolje, ljepše i atraktivnije lice.

Suprotno onome što mnogi misle, nije nužno imati savršenu strukturu kostiju, simetriju, ne trebate krasne plave oči i ne morate uvijek biti visoki, tamni i zgodni muškarac, da bi bili atraktivniji suprotnom spolu.

Dovoljno je samo korištenje ovih 10 jednostavnih, a snažnih trikova kako bi postigli prirodno, atraktivno lice koje će mnoge žene voljeti.

Krenimo redom.

Trodnevna ili petodnevna bradica

Ako je vaš dosadašnji stil prilično temeljen na bradi, na velikoj bradi, onda se pobrinite da ta brada svakog dana bude ureda i sređena. Brada neka bude kao produžena ruka vašeg lica, ne skrivajte nego kombinirajte, naglašavajte.

Ako pak ste u potražnji za novim stilom, također atraktivnim stilom, razmislite o petodnevnoj bradi. Kratka je to brada, koja, kako i sam naziv kaže izraste u pet dana. Nakon toga jedino što trebate je pomoću trimera držati duljinu bradu pod kontrolom.

Naime, petodnevna je brada svojevrsni muški ekvivalent ženskog makeupa, samo što je potrebno znatno manje posla.

Ako pak imate problema s bradom, nema veze, imamo još devet trikova koje možete primijeniti.

Naglasite (stvorite) simetriju lica

Simetrična su lica krasna lica, to je ono što u neku ruku zovemo lijepim licem. No, rijetki su muškarci, ako ih uopće ima, ti koji imaju savršeno simetrično lice, stoga je potrebno malo poraditi na drugim elementima kako bi se stvorila iluzija simetrije.

Krenite od kose. Odlučite se za stil kose/frizure na način koji se suprotstavlja primjerice okrugloj vanjštini vašeg lica, a istodobno ističe četvrtastije dijelove. Optimizirajte stoga vašu frizuru tako da bude vama u korist, a ne da radi protiv vas.

Kako to postići? Najbolje i najjednostavnije je da posjetite stilista ili vašeg bricu koji znaju što čine i zamolite ih da slože kosu prema vašem licu.

Nemate baš kose na raspolaganju? Postoji veliki broj kapa, šešira koji vam mogu biti uvelike od koristi.

Bolja strana lica

Kad se prezentirate uvijek se prezentirajte s boljom stranom lica.

Lice dakle nije simetrično i htjeli vi to ili ne postoji bolja i lošija strana. Otkrijte koja vam je strana bolja i neka vam to bude strana koju uvijek prezentirate s pojačanim naglaskom. Možda niste primijetili, ali mnoge dame, da bi privukle muškarce imaju jednu stranu koja je na većini fotografija uvijek dominantna.

Brinite se o koži lica

Iako se mnogi muškarci brinu o svom licu, brinu o bradi, o kosi, o izgledu mnogi zapostavljaju pravilnu brigu o koži. Ovo je činjenica: žene VOLE muškarce koji imaju čistu, nježniju i atraktivnu kožu.

Razmislite o kvalitetnim sapunima ili šamponima za čišćenje kože lica, razmislite o kvalitetnoj hidrataciji i ovlaživanju kože. Kombinirajte to dvoje na dnevnoj bazi i nećete imati problema s aknama i ispucalom kožom, a ona će jednostavno prštiti koliko je zdrava i njegovana.

Imajte uvijek prijateljsko lice

Lice ima čak 43 mišića. Oni nisu tu tek toliko. Iako imate usta koje služe govorenju to ne znači da vam ostatak lica bude nepomičan. Naposljetku vaše lice može mnogo toga reći i bez otvaranju ustiju.

A animirano lice uvijek je atraktivnije i pristupačnije suprotnom spolu.

Stoga:

  1. Govorite i taj govor radite cijelim licem
  2. Smijte se. To je uvijek najbolji način da uposlite lice i šaljete isključivo pozitivnu vibru.
  3. Naučite koristiti obrve, možda niste znalo, ali vaše su obrve ključ tihe komunikacije.

Probajte naočale

Bez obzira na to što imate 100% zdrav vid, naočale, a znanstveno je dokazano, stvaraju iluziju pametnijeg muškarca. Nije sve u samom izgledu, ima nešto i u pameti.

Izbacite glavu malo naprijed kod fotografiranja

Stari je to fotografski trik kako bi se riješili neugodnog podbratka koji može uvelike pokvariti vaš doživljaj fotografiranja. Sve što je potrebno prilikom fotografiranja, ili selfija, samo malo izbaciti glavu prema naprijed. Nevjerojatno je koliko ta mala gesta pomaže u vašoj atraktivnosti na fotografiji.  Savršena iluzija.

Bijeli zubi

Bez obzira na to što je to “krivo” na vašem licu, bijeli zubi su ti koji se posebno ističu. Znate i sami da vrlo često, a nesvjesno, primjećujete upravo krasne bijele zube na damama i to je nerijetko jedan bitan element prve impresije o nekome.

Posjetite stomatologa ili jednostavno posjetite malo bolji dućan i kupite najobičniju pastu za zube s dodatnom za izbjeljivanje zubiju. Koristite je nekoliko dana i pokušajte obraćati pažnju na komplimente koje dobivate zbog bijelih zubiju.

Naspavajte se

Da, ovo je bitno. Bez obzira na sve gore spomenuto, ako vam je lice nenaspavano i umorno ono će izgledati i manje atraktivno. Stoga imajte dovoljno kvalitetnog sna, odmorite lice i mišiće i uvijek ćete imati zdravo, energično i atraktivno lice.

Znate onu izreku – beauty sleep? E, pa počnite je prakticirati.

Vježbajte

U zdravom je tijelu zdravi duh. A uz zdravi duh i vaše je lice atraktivnije. Prštite zdravljem, a osim toga lice muškaraca koji imaju pravilno oblikovano tijelo atraktivnije je od muškarca koji se pomalo zapuštaju. Znanstveno je to dokazano.

Uglavnom, ako baš trebate razloga, evo ih:

  1. Vježbanjem povećavate nivo testosterona.
  2. Smanjujete masne naslage na licu, čime pospješujete simetriju lica.
  3. Dokazano je da vježbanje poboljšava mentalnu sliku i samopouzdanje.
  4. Jednostavno vidjet će se u vašim očima da ste snažni, zdravi i sretni.

Dakle, gospodo, kako smo i rekli, ovo je 10 jednostavnih, a snažnih trikova da poradite na atraktivnosti vašeg lica, a čiji se rezultati počinju primjećivati već istog trenutka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.