REZIDENCIJA PLAYBOY 10 činjenica koja niste znali o životu u ovom dvorcu

Vjerujem da je san svakog muškarca, pa i gospodina, da provede, ako ne vikend, onda barem jedan dan u ovom Rajskom vrtu na zemlji. Čarobno je to mjesto smješteno u Kaliforniji gdje se ispunjavaju svi vaši i naši vrući i oni manje vrući snovi.

Ili možda ipak nije? Evo deset stvarnih činjenica o tome što je u suštini rezidencija Playboy ili kako je još diljem svijeta znaju Playboy Mansion. Naravno te činjenice nismo sami istražili, a nakon čitanja istih koje smo preuzeli s portala Mandatory vrlo je vjerojatno da ni nemamo previše želja za istraživanjem. U ovom slučaju nam je kako neki znaju kazati internet novinarstvo daleko prihvatljivije od onog pravog, istraživačkog novinarstva.

Stanovnice rezidencije imaju prilično strogi policijski sat

Iako na prvi pogled izgleda da se zečice zabavljaju do ranih jutarnjih sati po razuzdanim tulumima, realnost je prilično drugačija. One imaju prilično strogi policijski sat, koji je, da budem iskren, prestrog i za moje trogodišnje dijete tijekom ljeta. Iako je prilično teško malca dobiti do 21 sat u kuću jer vani je zabavnije, zečice su to trebalo poštivati. Izlazak do 21!

Zečica Carla Howe ispričala je kako nitko od nije smio pozvati svoje prijatelje u posjet, dok se Holly Madison žalila da je život u dvorcu poput života u zatvoru.

Postoji netaknuta soba u kojoj je svoje fantazije ispražnjavao i Elvis

Da, postoji soba u koju nitko nema pristup, a u kojoj je za vrijeme svojih razuzdanih provoda boravio Elvis Prisley. On je tamo boravio sa navodno osam zečica, a što su radili preuštamo vašoj mašti. Uglavnom ta soba se ne dira još od sedamdesetih godina i služi kao svojevrsna uspomena na Elvisa i njegove, najtočnije rečeno, ostatke.

Pomalo neobičan kućni red

Životinje, kućni ljubimci, ponajviše oni koji su u trendu imali su pristup i dozvolu za boravaka. Pronalazi se tako u dvorcu paunova, tukana, flaminga, a o zečevima i psima da ne govorimo.  Ima tu i oko stotinu vjeveričastih majmuna. Spomenimo da je dvorac jedina privatna rezidencija u Kaliforniji koja ima valjane dozvole za korištenje vatrometa i ostalih pirotheničkih sredstava.

Djevojke žive od tjednih džeparaca

Pojam žive je možda pomalo krivo upotrebljen, ali djevojke osim honorara za pojavljivanja na organiziranim i kontroliranim gažama ne smiju zarađivati od ničeg drugog. Osim toga još jedan dodatan način ponižavanja je taj što svoju zaradu dobivaju u obliku tjednih džeparaca. Da, baš poput klinaca koji dobe džeparac od roditelja, tako i djevojke jednom tjedan stoje u redu za svoj džeparac.

Dvorac miriši po staračkom domu

Iako na prvu imamo dojam da u dvorcu miriši na luksuz, na razne fine mirise žiteljica dvorca, kao da ste u najluksuznijem hotetul, realnost je opet drugačija. Dvorac miriši na starački dom, na stare ljude i kako tvrde zečice miris baš nije ugodan. Da ne spominjemo i pseće ostatke diljem tepiha.

The Grotto je više slika baruštine nego zečića na planinskom potočiću

Iako poznata špilja/bazen u dvorcu izgledaju kao prekrasni raj na zemlji, a takvim ga i predstavljaju, famozni “The Grotto” je u principu samo svojevrsna prajuha ljudskih ostataka i DNK. Samo je 2011. bilo prijavljeno preko stotinu slučajeva oboljenja i zaraze u vodama Playboyeve špilje. Stoga obrišite slike prekrasne čiste vode u kojima plivaju zečice i zamislite se svojevrsnu baruštinu golotinje, seksa i svih onih ostataka ljudske vrste.

John Lennon je jednom porazbijao interijer dvorca

Nakon jedne od žešćih svađa sa svojom Yoko, John Lennon je upao u dvorac i napravio popriličan nered po samome dvorca. Glasine govore da je čak gasio cigarete na Matisse-ovim slikama, a koje još uvijek vise po hodnicima. Mnoge su poznate osobe tako došle i otišle te zauvijek ostavile za sobom zatvorena vrata.

U dvorcu radi preko 70 ljudi

Dvorca zapošljava desetak kuhara, koji rade 24 sata, nekoliko desetaka djevojaka za ostale poslove po dvorcu, a u to ne ubrajamo ogroman broj zečica koje samo čekaju da budu pozvane na neke od zabava i seksi druženja s gostima dvorca.

Nedjeljom se gledaju filmovi

Pomalo neobično, ali mogli bi bez ustručavanja kazati da je Hugh pomalo obiteljski čovjek te nedjeljom svi gledaju filmove. Iako mu je obitelj prilično ekscentrična, filmovi nisu pornografskog žanra već se radi o filmskim klasicima koje Hugh obožava gledati.

Hugh Hefner nije vlasnik dvorca, već isti iznajmljuje

Playboy je dvorac kupio 1971 godine za milijun dolara od jednog igrača šaha koji se obogatio dizajnirajući svemirske brodove. Nakon 45 godina Playboyev dvorac je prodani za 100 milijuna dolara jednom bogatašu iz susjedstva. Iako Hugh više nije vlasnik on će i dalje živjeti u dvorcu, zajedno sa svim svojim štićenicama za godišnji najam od milijun dolara plus posebni dodaci za “poslovanje” dvorca.