Predstavljamo Velomacchi x Yamaha Rural Racer projekt, vaš osobni nosač dronova

Velomacchi x Yamaha Rural Racer
Velomacchi x Yamaha Rural Racer
Iako još u izradi, Rural Racer već sad osvaja srca mnogih avanturistkinja i avanturista.

Velomacchi brend koji se specijalizirao za proizvodnju motorističke opreme i raznog lifestyle asesoara u nedavnoj je kolaboraciji s Yamaha motociklima kreirao Velomacchi x Yamaha Rural Racer, motocikl koji ne samo da je na diku i ponos svakom modernom urbanom gospodinu veće je zamišljen kao stalna pozivnica na redovite izlete u ruralna područja.

Za ovaj motor nije dovoljno biti samo motociklist, zaljubljenik u vožnju, već je potrebno biti i avanturist, pustolov, gospodo. A kako se kasnije pokazalo i ljubitelj tehnologije te sveg modernog.

Kao baza za Rural Racer Project korišten ja Yamahin XSR700 standardni motocikli za koji se ustanovilo da je više nego savršena platforma za ovaj projekt.

Iako je ovaj motocikl prvenstveno namijenjen ruralnim vožnjama, čestim izletima u prirodu, ali prije svega motocikl koji želi osjetiti dinamičnu vožnje i neravni teren, to ne znači da mu nedostaje urbanog štiha i moderne tehnologije. U tom je segmentu Rural Racer jedan od opremljenijih motocikala koji se nalazi ili će se uskoro pronaći na tržištu.

Paljenje motora je skroz modernizirano te se radi metodom prepoznavanja lica, dakle sjednete, dobro se pogledate i on pali. Nadalje tu je povezivost s pametnim telefon te dijeljenje podataka o brzini, pređenom putu, GSP koordinatama. No, da bi se dodatno istaknuo od konkurencije Rural Racer ima ugrađenu platformu za DJI Mavic dron. Smatrajte ga svojevrsnim osobnim nosačem dronova na dva kotača.

Naravno ne nedostaje mu ni custom dijelova po pitanju samog motocikla, pa se tako može pronaći svega od Yoshimura ispušnog sustava pa do Race Tech prednjih vilica.

Rural Racer XSR700 nedavno je bio tek predstavljen kao motocikl u proizvodnji na One Moto Show u Portlandu, dok će finalna inačica biti predstavljena na Handbuilt Showu u Austinu ovog travnja.

Gospodo, ako vam je zapeo za oko, morat ćete se malo jače potruditi da ga pribavite, no vjerujemo da nije nemoguće.