The Distillery je prvi hotel na svijetu u potpunosti posvećen ginu

Ako vam kojim slučajem nije do skijanja, jer eto ni nama nije, predlažem da se, ukoliko vam vrijeme i novac to dozvoljavaju, krenete put Londona, konkretno na adresu 186 Portobello Road u Notting Hillu.

Naime, tamo vas čeka ni manje ni više već The Distillery (Destilerija). Destilerija je hotel. Hotel koji s obzirom da se nalazi u Londonu ima iznenađujuće jeftine sobe (125 funti po noćenju).

Što vam nudi Destilerija?

Četiri etaže ovog hotel ispunjenje su svime što jedan ljubitelj gina, ali i šire, može očekivati. Od mikro destilerije, preko dijela u kojem se nalazi muzej gina, dućan sa ginom, dva šanka na kojima se nalazi preko 200 raznih vrsta gina, restoran te tri butik sobe, koje naravno imaju mini bar ispunjen ginom.

Prizemlje Destilerije je rezervirano za takozvanu sobu za odmor (Resting Room) u kojoj se naravno nalazi bar. Osim cijelog spektra gina u ponudi bara su i ostala alkoholna pića koja dozrijevaju u bačvama koje su pričvršćene na sami strop.

Ako pak ogladnite tu je i španjolski restoran-bar naziva GinTonica.

Osim ugodnog provoda Destilerija vam nudi i edukaciju. Naime, Ginstitute radionice ponuditi će vam putovanje kroz dugačku, često i nesretnu, povijest gina, a sve to prije samih praktičnih radionice u kojima vi sami miješate svoj omiljeni gin kojeg nosite sa sobom doma. Da, cijelu bocu vašeg jedinstvenog gina nosite doma.

Rezervacije za ovaj hotel kreću od 3. siječnja 2017. godine, a sve informacije možete pronaći na njihovim službenim stranicama. Informacije o samoj edukaciji potražite na stranicama Ginstituta.