PONESI ČARAPE Mladi je avanturist podcijenio ‘polarnu’ hladnoću

Ali je zato imao prilike postati još jedna internet senzacija.

Reddit je nedavno iznjedrio videom mladog gospodina koji je kako bi proslavio 70 pretplatnika na svom YouTube kanalu odlučio usred zime i snježne mećave sam provesti noć u šatoru.

Jest da je manje više sve pošlo po krivu, na kraju krajeva to je bilo tek kampiranje u dvorištu kuće roditelja uz povremene odlaske u kuću na tuširanje i grijanje. Slobodno možemo ustvrditzi da ovaj zgodni dječački poduhvat, nažalost, kampiranja nije ni vidjelo.

No, prije svega cijenimo upornost za učiniti tako nešto odvažno povodom nečeg tako, mnogim ljudima, nevažnog u životu.

Gospodo, tim tempom razvoja, a još generacije ili dvije i biti ćemo u nemogućnost preživljavanja, sve toplijih medijskih polarnih hladnoća na -10°C. Dovest ćemo se to toga da će nam kao ljudskoj vrsti i najobičniji izlazak van sigurnih domova biti pogibeljan.

Naš nesretni protagonist da pak je samo ponio debele čarape, a k tome još i dodatno pokrivalo, topli čaj u termosici i mrvicu pametnijeg planiranja, ova bi mu noć bila najljepša, a ne najgora u njegovom životu.

S druge pak strane samo još jedna prilika moguće instant YouTube zvijezde. Ovo medijsko eksponiranje donijelo mu je još 60 000 novih pretplatnika te više od milijun i pol gledanja neuspješnog kampiranja. Najbolje od svega pak je što je osvojio prilično velik dio YouTube publike.

Sad samo treba promišljati malo pametnije i povući poteze u dobrom mjeru.

Ali ipak nije.

A imao je prilike.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.