Ova kolumbijska tvrtka nudi drugačiji doček Nove – puno seksa, droge i nešto malo rock and rolla

Muškarci, ako imate 40 tisuća kuna viška, nemate ideje gdje dočekati novu, nemate morala, a prije svega nemate baš bliskih osoba i prijatelja za provest doček Nove, te ste spremni 4 dana živjeti u alkoholnom deliriumu s neizostavnim blackoutom, ovaj je party idealan za vas.

Odabranih 30 gostiju, prvenstveno muškaraca, a koji su voljni izdvojiti 5 000 dolara za 4 dana razvratnog provoda pod nazivom Sex Island tako će na zatvorenoj zabavi na tajnom otoku, negdje usred Kariba, moći konzumirati neograničene količine alkohola, droga i na kraju svu tu umjetnu energiju, ljubav i sreću ispoljavati na 60 angažiranih djevojaka.

Gospodo, za svakog gosta na raspolaganju su dvije djevojke dnevno, koje se naravno mogu mijenjati po želji, a u dogovoru s drugim gostima.

https://vimeo.com/242455144

 

Naravno, ako uz sve ponuđeno, a ponuđeno je sve, gost nekim čudom ima posebne uvjete ili zahtjeve sve što treba je informirati o tome organizatora i djevojke, a oni će dati sve od sebe da te želje i potrebe ostvare (uvjereni smo da će veći dio tereta tih želja nositi djevojke).

Sve to nudi tvrtka iz Kolumbije simboličnog naziva Good Girls Company. Inače je ta tvrtka poznata po organizaciji raznih zabava ovog tipa i, tko bi rekao, interes za ovakvom zabavom je prilično velik.

Naravno, uz sav taj alkohol, drogu i seks, čovjek ogladni. A hrane ima na pretek, jedino čega nema je pribor za jelo, stoga će gola tijela snalažljivih djevojaka poslužiti sasvim dovoljno.

A da vam ne dosadi jedan te isti otok (ako ćete ga se uopće sjećati) dio će zabave biti i na luksuznim jahtama. Sve u cijeni.

Organizatori napominju da su sve djevojke pregledane te nemaju nikakvih spolno prenosivih bolesti, isto tako organizatori imaju strogu politiku upotrebe kondoma, stoga će isti tijekom partija biti dostupni u neograničenim količinama.

Imamo na kraju potrebe za završnim disclaimer; kao magazin za muškarce i gospodu želimo vam povremeno donositi informacije, ovakve i slične, a koje bi vam mogle biti zanimljivo iz bilo kojih razloga, no da li podržavamo tako nešto? Ne.

Iako smo otvoreni i liberalni prema svemu i svakome, ovakve zabave nisu naš tip. Na našim se novogodišnjim zabavama poštuju djevojke, muškarci, poštuje se privatnost, ne konzumira se droga i sve je začinjeno određenim ukusom i minimalnom pristojnošću. Razni sirni namazi, namazi od tune, gljiva, malo šunkice, špekeca, luka, dekoriranog povrća i voća te sve to fino ponuđeno na stolu, pravom stolu. Švedskom stolu.

Alkohol u normalnim količina, a svodi se prvenstveno na kuhano vino, kuhano pivo i pokoja žestica za sve to prerezati.

Vi za sebe odlučite sami, jer vjerujemo da sličnih partya ima i po Jadranu.