NEK’ JE SILA S VAMA Američke televizije počele prikazivati najavu za Posljednjeg Jedija

Luke Skywlaker se napokon vraća u Millennium Falcon, a zadnja najava ne pruža ništa više informacija od onih koje smo već vidjeli u prethodnim teaserima... Osim mračnog upozorenja zadnjeg od svih Jedija: 'Ovo neće ispasti onako kako mislite'.

Donekle smo, kao i vi, iznenađeni prizorom u kojem se zajedno pojavljuju Chewbacca i Porg pa smo već počeli moliti Silu da ne ispadne bedasto-kilavi lik poput Jar-Jar Binksa.

Ali štogod bio, opet taj Porg… Šeta što u prethodnom nastavku sin ubije Hana Sola pa sad jadnom, čupavom Chewbacci traže nekog partnera. Kao da Chewie nije dovoljno velik za čitav ekran i vlastiti film.

Najupečatljviji prizor u ovoj najavi u trajanju od 45 sekundi je Luke Skywalker, koji se nakon jako, jako puno vremena, provedenog u jako, jako udaljenim galaksijama… napokon vraća u Millennium Falcon.

Osim toga, Finn se bori s Phasomom dok Rey preuzima glavnu riječ….

No, TechCrunch piše da bi Rey mogla otići na Tamnu Stranu i pridružiti se Kylo Renu, kao što je sugerirano i u prethodnoj najavi, te da je svjetlosna sablja koju diže u ovoj najavi zapravo početak obračuna u kojem će ubiti Skywalkera.

…baš kao što je Obi-Wan dopustio Darthu Vaderu da ga ubije kad je vidio da je Skywlaker na sigurnom:

Teško je sada biti pametan, ali bismo nekako ipak voljeli da Rey ostane pozitivka.

Pri kraju Skywalker upozorava: “Ovo neće ispasti onako kako ste zamislili”. U čemu je sažeto sve  ono o što mislimo da smo iz dosadašnjih najava saznali o filmu. Ili je to, sukladno željama autora, zapravo SVE što bismo trebali misliti da znamo o novim Ratovima zvijezda.

Gruntati i raspravaljati s kolegama ili prijateljima možemo sve do 15. prosinca, kada će novi film iz najpopularnijeg, ili barem: najunosnijeg, filmskog serijala zasjati na ekranima naših kina.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.