NESVAKIDAŠNJA SURADNJA Novu pjesmu Kensingtona Lime otpjevao Aljoša Šerić

Nova pjesma glazbenog projekta Kensington Lima, 'Chasing sunsets', ugostila je frontmana grupe Pavel, Aljošu Šerića, koji je po prvi put zapjevao na engleskom.

Iza projekta Kensington Lima stoji autor i multiinstrumentalist Josip Radić, a Chasing sunsets objavljena je gotovo deset godina nakon njenog nastanka.

“Pjesma vuče svoje korijene još iz moje studentske sobe, a u Aljošinom glasu konačno je pronašla svoj pravi medij. Svaki naš dosadašnji razgovor o suradnji uglavnom je završavao nazdravljanjem čaša u sitne sate i sve bi ostajalo na tome. Konačno je pristao i ovom mu prilikom zahvaljujem, kako na doprinosu, tako i na izlasku iz zone udobnosti pjevanja na hrvatskom”, kaže Radić.

Uz Šerića i Radića, svoj doprinos pjesmi dali su i klavijaturist Vedran Križan kojeg javnost poznaje kao člana Belanovih Fiumensa, zatim Davor Capković na gitari te studijski čarobnjak Mark Mrakovčić.

“Ovo je najbliže što se Kensington Lima približio definiciji benda, vjerujem da će takvih situacija biti još u budućnosti”, najavljuje Radić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.