Aqua Stone Throne – najugodniji beat ovog tjedna

Svakog vikenda pokušati ću napravi playlistu jednog autora kojeg sam se naslušao protekloga tjedna. Kao prvog u nizu odabrao sam Aqua Stone Throne.

Aqua Stone Throne je glazbeni producent, glazbeni inženjer, fotograf, video snimatelj, dizajner i spisatelj punog imena Andrew William Prise. Njegovi ugodni bitovi dolaze New Jerseya u SAD-u. Rodom iz Bogote u Kolumbiji, cijelo djetinjstvo je proveo i Brooklinu u New Yorku.

Prema riječima autora, njegov umjetnički naziv Aqua Stone Throne predstavlja sve individualce koji su postigli određeni stupanj samosvijesti koji im omogućava da u potpunosti razumiju svoj puni potencijal. Isto tako naziv predstavlja individuu koji nastavlja stremiti prema jednom cilju, a to je postizanje osobnog savršenstva.

Njegov presjek glazbenih mikseva je više nego ugodan za uho i glazbena je kulisa koju svakako stavljam na izdvojeno mjesto, a s ciljem stalnog slušanja. U nastavku sam odabrao desetak skladbica/mikseva njegovog rada kojeg u cijelosti možete preslušati na Soundcloudu.

2 komentara

Comments are closed.