NALJEPNICE ZA BRADAVICE Jer grudnjaci ionako samo smetaju, zar ne?

Iako brojne trendsetterice, od Miley Cyrus, Kendall Jenner, Belle Hadid pa čak iz 71-godišnje Cher, već godinama furaju naljepnice za bradavice umjesto grudnjaka, izgleda da se trend napokon uhvatio i među rajom.

Nakon što smo uživali u ženskim grudima na bezbroj načina, planetom se munjevito širi novi trend, za kojeg ćemo se odmah složiti da je fenomenalan.

Riječ je o naljepnicama ili tek ukrasnim vrpcama koje pokrivaju bradavice umjesto zarobljavanja čitavih grudi u rubove manje ili više prozirnog donjeg rublja.

Iako ih američke striptizete “nose” već godinama, a i brojne slavne dame su ih pokušavale nametnuti, najnoviji komad ženskog donjeg rublja, koji se naziva pastie, postao je neobjašnjivo popularan na Festivalu Lollapalooza 2018. u Sao Paulu u Brazilu.

Brojne posjetiteljice ovog velikog glazbenog festivala snimljene se kako ponosno nose naljepnice preko bradavica, s tek pokojim ultrakratkim topićem.

Nagađa se da su to napravile kako bi i njihove grudi mogle uživati u divnim melodijama i blagom brazilskom suncu bez uobičajenih grudnjaka koji, kao što znamo, totalno prigušuju zvuk i onemogućavaju sunčanje i tih dijelova kože.

I to je to, malo izolir-trake ili neka blesava naljepnica i dama je spremna za izlazak. Štoviše, čini nam se da bi post-it naljepnice zapravo bile još bolje.

Ovaj hrabri trend zapljusnio je i Instagram, gdje sve više dama dijeli svoje fotografije naljepnica za bradavice. A što vrijeme više odmiče, i fotografije su sve odvažnije.

Uživajte!

https://www.instagram.com/p/Bgy4ugXBMsx/

https://www.instagram.com/p/BeriQXkhSnA/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.