HOT COIL CHALLENGE Ili kako je i***t spalio ruku za 15 minuta slave

Ne poznajemo osobu kojoj bi morali savjetovati da ovo ne radi kod kuće.

Gospodo, postoji jedan izazov negdje pri samom izlazu iz debelog crijeva interneta, a koji je eksponencijalno gluplji od žvakanja tabletica praška za pranje rublja poznatog kao Tide Pod challenge.

Da bi na bilo koji način realizirali svojih 15 minuta slave na internetu, dvoje je idiota, koje slobodno možemo nazvati neuspješne makete Beavisa i Butt-Heada osmislilo izazov za koji će, nadamo se, svi onu žvakaći Tide podova ustvrditi da je prešao i posljednje granice morala i dobrog ukusa.

Poanta je u paljenju podlaktice na užarenoj električnoj ploči za kuhanje, drugim riječima ova greška Darwinove evolucije poziva istomišljenike da stave podlakticu na užarenu ploču i mjere koliko će vremena uspjeti izdržati na njoj. Uglavnom, uvjerite se sami. I da postoje ljudi na tom nivou mentalnog sklopa, a koji slobodno žive i hodaju među nama.

Srećom, kaže jedan od komentatora ovog videa, idioti će se početi sami žigosati tako da ćemo ih još lakše prepoznati. Drugi komentar kaže vrlo jednostavno – pustimo prirodnoj selekciji da odradi svoje.