BUTT LUGE Novi stari trend kojeg, nadamo se, možemo očekivati i na Zrće Spring Break partyju

A u nadi je spas, gospodo.

Mladi u SAD-u imaju takozvani Spring break, nešto kao proljetni praznici, koji su u punom jeku, a slove kao prilično razuzdani, neodgovorni, nepromišljeni provodi prepuni zabave na plažama, alkohola, droge, seksa i tko zna čega sve ne.

U Hrvatskoj bi mogli reći da imamo i svoju verziju proljetnih praznika i to u obliku Zrće Spring Break Europe 2018 partyja koji se održava krajem svibnja i početkom lipnja, naravno, na poznatoj plaži za razuzdane zabave, Zrću.

Uglavnom, mi smo o ovdje na Gentlemanu, kako to volimo reći, u najboljim godina. Taman iskusni, staloženi i pametni dok s druge strane još uvijek se osjećamo mladima. Stoga i na neki način odobravamo i podržavamo mlade neka uživaju dok mogu i kako mogu. Vrlo rado bi im se i priključili, a ovisi o našim damama i o tome kako one shvaćaju “odlazak na konkretni radni zadatak”.

U nastavku smo pronašli jedan zanimljiv detalj uzavrelih proljetnih praznika s plaža Orlanda, Myrtle Beacha, Panama Cityja, odnosno naišli smo na novi/stari trend zabave (ili ispijanja alkohola) za koji smo više nego 100% sigurni de će biti viđen, ako već nije, i na jednom od naših ljetnih uzavrelih destinacija.

Evo pogledajte o čemu se radi.

https://www.instagram.com/p/BgHE56Mg4yD

Kao što ste primijetili ovi stasiti momci i djevojke uživaju u nekom od alkoholnih pića koje se toči niz stražnjicu, prvenstveno, dobrovoljke.

Najbolje, ili najgore, od svega pak je to što je ovaj vid zabave već neko vrijeme prisutan među mladim studentima tako da model unošenja alkohola u organizam niz stražnjicu druge osobe možemo nazvati već svojevrsnom tradicijom.

https://www.instagram.com/p/BWTd9FIhwdR/

Iako. nažalost, nema nekih izglednin šansi da se osobno upustimo u ovo, ipak je za nas više seksi uživati u boci dobrog crafta i ugodnom razgovoru s damom, svakako voli gledati razne novonastale trendove mladih. Čuditi im se, smijati, ali ponekad i užasavati.

Kako smo i rekli, tko voli nek izvoli, sjetimo se samo koje smo mi “nepodopštine” radili kad smo bili njihovih godina?

Nećemo spominjati da smo recimo na maturalcu prilično opijeni korčulanskim Grkom i premazani uljima, kremama za brijanje i tko zna čime sve ne, te obučeni samo u tarzan gaćice ili manje tražili plaže tamo gdje ih nikad nije bilo. Većinu se takvih instant beach partija ni ne sjećamo, ali ipak smo odrasli u sasvim normalne ljude, zar ne?

Pustimo stoga mlade neka uživaju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.