BUTTRCUP je seksi i erotska inačica Instagrama bez cenzure. Društvena mreža koju ćete brzo zavoljeti

Sve što su konzervativni vladari Instagrama protjerali, procvalo je na Buttercupu.

Još od samih početaka Instagram je bio platforma namijenjena fotografima, modelima te raznim vizualnim kreatorima koji su svoja djela htjeli podijeliti sa svijetom, točnije sa svojom odanom sljedbom.

I onda se u to sve upleo Facebook i uveo nikad preboljenu cenzuru svega što je naznaka erotike i seksualnosti. Primjerice Instagram je redovito brisao računa s djelomično nagim tijelima gdje bi naziralo bilo što, a prema njihovom sudu, nepodobno.

Naravno ne govorimo o pornografiji niti ićem bliskom već o nježnoj erotici, temi koja se stoljećima povlači kroz razna umjetnička djela.

U principu zabranio je sve što je išlo u tom smjeru. Došlo je i do toga da će vam cenzurirati fotografije koje ste vi i vaše društvo podijelili s ljetovanja na nudističkoj plaži. Jer, sisa, bradavica, guzica.

Uglavnom, mnoge je korisnike, nazovimo ih umjetnike, kreatore, vizualne komunikatore pa i njihovu sljedbu to smetalo. Smeta ih i danas i jednostavno moraju odlaziti potražiti neka liberalnije, otvorenija i bolja rješenja za njihovu kreativnost. Bez cenzure.

Nastala je tako jedna velika praznina koju je trebalo popuniti u tom dijelu kreativnog svijeta. A najbolje u tome se snašao Buttercup. Mlada i perspektivna društvena mreža koja je dozvolila svim tim prognanim kreativcima upravo ono što im je Instagram zabranjivao, cenzurirao i smatrao nepodobnim.

Dozvolio im je da oslobode svoj um, svoja tijela, ljepotu. dozvolio ime je potpunu kreativnost. Naravno sve dok se radi o erotici, seksualnosti i sličnome.

Buttercup je namijenjen tako svemu što je previše seksi za Instagram, a ponosno se promovira kao “provokativna društvena mreža bez cenzure i bez predrasuda”.

Korištenje Buttercupa je u osnovnoj inačici besplatno i imate pristup i pregled svog NSFW sadržaja. No, postoji i opcija mjesečne (7,49 dolara), polugodišnje (11,49 dolara) i godišnje (24,49 dolara) pretplate, a koja vam omogućava da detaljnije i ažurnije pratite vaše omiljene kreatore, njihove ideje i tako pomažete da budu bolji, kreativniji i slobodniji iz dana u dana. Vi direktno utječete i razvijate ovu novu zajednicu. Vi ste dio nove zajednice.

“Buttrcup je svojevrsna kombinacija Instagrama za sve one iznad 18 godina i Patreona, a kreirali smo ovu platformu bez cenzure jer sve više kreativaca bilo izbačeno iz Instagrama pritom gubeći sve svoje sljedbenike i arhivu sadržaja” izjavila je suosnivačica mreže Molly Murphy i nadodala “Kreatori vole ovu mrežu jer dobivaju direktnu podršku korisnika, a korisnici pak je vole jer od svojih kreatora dobivaju puno više kvalitetnog sadržaja nego na bilo kojoj drugoj društvenoj mreži”.

Stoga, ako ste ljubitelj takvog seksi sadržaja, svakako posjetite Buttercup i podržite svoje kreatore. Budite i vi dio zajednice koja neće plesati onako kako sviraju velike kompanije, ponajviše kad su to beskrupulozne kompanije poput Facebooka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.