KAVA U ŽENEVI Produžena s mlijekom, kroasan s čokoladom i felacio vas molim

Da, ova pomalo prljava rečenica naslova do kraje će godine biti uobičajena u jednom kafiću Ženevi, gdje ćete doista uz kavu i kroasan moći odabrati djelatnicu za oralno užitak.

Na prvu ruku nam je stvar izgledala pomalo čudno, neobično, odbojno no Švicarska je jedna od onih zemalja u kojima je prostitucija legalna i spada među ostale poslove gdje uredno plaćate poreze i živite od toga.

Kafić će se naravno zvati Fellatio Café, a prema riječima osnivača istog otvoriti će se još do kraja ove kalendarske godine, što je kao što i sami znate uskoro. Ideja je došla iz Tajlanda gdje već postoje slični kafići.

Iz tvrtke koja stoji iz Fellatio Café-a je, Facegirl, kažu da će gosti sasvim normalno naručiti svoju kavu, što će ga koštati 5 franaka, a za dodatnih 60 franaka će moći na iPadu odabrati djelatnicu koja će mu pružiti nezaboravno i orgazmično iskustvo ispijanja kave.

Bradley Chavet, čovjek iz Facegirla, za švicarske je novine Le Matin izjavio kako u Tajlandu već postoje slične ponude, te kako već uspješno posluju mjesecima. Ljubiteljima pak ovakve orgazmičke kave narudžbe mogu biti “poslužene” u vrlo kratkom roku.

“Za pet ili deset minuta sve je gotovo” izjavio je Chavet implicirajući da će usluga Fellatio Café-a biti besprijekorna.

Naravno diljem Švicarske pojavila su se negodovanja o ovom poslovnom modelu, optužujući da će samo vlasnici, baš poput svodnika, uprihoditi najviše. S jedne strane to je i istina, ali ti isti ljudi su referendumima izglasali da je prostitucija u Švicarskoj legalna stoga osnivači ne vide nikakve zapreke da u ponudu stave orgazmičnu kavu s kroasanom sve dok dozvole za taj posao budu zakonite i valjane.