JA SAM SUPERMAMA Prikaz ženske snage kroz simbiozu majčinstva i fotografije

'Želimo viknuti JA SAM SUPERMAMA! Jer svaka od nas upravo to i je.'

U Laubi – kući za ljude i umjetnost, održala se prva izložba fotografija u suradnji portala Supermame i bračnog para Emilije i Ivana Črepića (Pepper Weddings), kojom je pokrenut projekt prikazivanja ženske snage kroz majčinstvo ususret Majčinom danu.

Ovom izložbom mame su htjele pokazati kako je normalno da se žensko tijelo mijenja.

Mijenja se jer je u tom tijelu 9 mjeseci raslo živo biće, jer su 9 mjeseci u tom tijelu kucala dva srca. Želimo pokazati svoje tijelo takvo kakvo je – savršeno u svojim nesavršenostima. Želimo podijeliti i naše intimne trenutke nježnosti s našom djecom. Želimo stvoriti zajednicu gdje ćemo se međusobno motivirati i biti podrška kako bi vratile samopouzdanje, kako bi naučile svoju djecu da cijene, poštuju i vole i sebe i druge. Želimo promjeniti postavke u glavi koje su nam nametnute godinama, želimo viknuti JA SAM SUPERMAMA! Jer svaka od nas upravo to i je.

U samom projektu sudjelovale su poznate mame blogerice Sonja Švajhler, Maja Marić, Margarita Tomić, Lorena Mamić – Franjić, Ines Šitum), Tena Letica, Irena Fučkar, Anamarija Milković, Monica Trzun, Cvijeta Sušnik-Akmadžić, Ivana Merkaš Jelavić, Tina Jozić, Nataša Brnaz Živković, Eva Lozina, Lidija Tomas, Marina Karatović MišuraElla Dvornik i akademska glumica Petra Cicvarić.

Mame su pokazale svoja tijela, te zajedno sa svojom djecom otvorila javnosti ljepotu i muku majčinstva.

Među brojnim osobama koje su posjetile izložbu mogli ste prepoznati Petru Kurtelu sa svojom obitelji, Ellu i Danijelu Dvornik, Katarinu Baban i Katarinu Strahinić.

Drugog dana u sklopu same izložbe održana je i Laubica s gospođicom Urom. Likovna je to radionica za djecu koju je predvodila Ana Salopek. Radionici je prisustvovalo 30ak djece.

Urednica portal Sonja Švajhler, kao i fotografi  Emilija i Ivan zadovoljni su ishodom ovog projekta, jer kako i sami kažu, oba dana se osjetila strašna ženska snaga, a čitav event bio je okupan pozitivom, tolerancijom i međusobnom podrškom.


A sada je vrijeme, draga gospodo, za SUPERTATE.

Još od Gentleman.hr

GOSPODO VRIJEME JE ZA ŠUMU Još nekoliko je dana do početka najluđeg #Forestland festivala!

Kolovoz je već tradicionalno rezerviran za najluđi party ljeta. Početkom najvrućeg mjeseca...
Pročitajte više o priči

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.