JA SAM SUPERMAMA Prikaz ženske snage kroz simbiozu majčinstva i fotografije

'Želimo viknuti JA SAM SUPERMAMA! Jer svaka od nas upravo to i je.'

U Laubi – kući za ljude i umjetnost, održala se prva izložba fotografija u suradnji portala Supermame i bračnog para Emilije i Ivana Črepića (Pepper Weddings), kojom je pokrenut projekt prikazivanja ženske snage kroz majčinstvo ususret Majčinom danu.

Ovom izložbom mame su htjele pokazati kako je normalno da se žensko tijelo mijenja.

[perfectpullquote align=”full” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mijenja se jer je u tom tijelu 9 mjeseci raslo živo biće, jer su 9 mjeseci u tom tijelu kucala dva srca. Želimo pokazati svoje tijelo takvo kakvo je – savršeno u svojim nesavršenostima. Želimo podijeliti i naše intimne trenutke nježnosti s našom djecom. Želimo stvoriti zajednicu gdje ćemo se međusobno motivirati i biti podrška kako bi vratile samopouzdanje, kako bi naučile svoju djecu da cijene, poštuju i vole i sebe i druge. Želimo promjeniti postavke u glavi koje su nam nametnute godinama, želimo viknuti JA SAM SUPERMAMA! Jer svaka od nas upravo to i je.[/perfectpullquote]

U samom projektu sudjelovale su poznate mame blogerice Sonja Švajhler, Maja Marić, Margarita Tomić, Lorena Mamić – Franjić, Ines Šitum), Tena Letica, Irena Fučkar, Anamarija Milković, Monica Trzun, Cvijeta Sušnik-Akmadžić, Ivana Merkaš Jelavić, Tina Jozić, Nataša Brnaz Živković, Eva Lozina, Lidija Tomas, Marina Karatović MišuraElla Dvornik i akademska glumica Petra Cicvarić.

Mame su pokazale svoja tijela, te zajedno sa svojom djecom otvorila javnosti ljepotu i muku majčinstva.

Među brojnim osobama koje su posjetile izložbu mogli ste prepoznati Petru Kurtelu sa svojom obitelji, Ellu i Danijelu Dvornik, Katarinu Baban i Katarinu Strahinić.

Drugog dana u sklopu same izložbe održana je i Laubica s gospođicom Urom. Likovna je to radionica za djecu koju je predvodila Ana Salopek. Radionici je prisustvovalo 30ak djece.

Urednica portal Sonja Švajhler, kao i fotografi  Emilija i Ivan zadovoljni su ishodom ovog projekta, jer kako i sami kažu, oba dana se osjetila strašna ženska snaga, a čitav event bio je okupan pozitivom, tolerancijom i međusobnom podrškom.

A sada je vrijeme, draga gospodo, za SUPERTATE.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.