HONEY ON THE ROCK Kuća na kotačima izgrađena oko kotla za destilaciju viskija

Skidamo kapu.

Ako ste ljubitelj viskija, a vaš idealni dom nije tek rezultat pukog ganjanja kvadrata, onda se za ne tako malih pola milijuna kuna možete skučiti u kućici svojih snova (ako ste spremni za nemilu borbu s hrvatskom birokracijom).

Honey on the Rock, a kako je naziv ove kućice, možda i drži visoku cijenu, ali gospodo, susretali smo se s bocama viskija koje su i nekoliko puta skuplje od nje.

Naime, riječ je o krasnom malenom dom izgrađenom oko kotla za destilaciju viskija.

Sa svojih 6 metara dužine, 2,5 metara širine te 4,1 metar visine ova je mobilna kuća na kotačima idealno mjesto za bijeg iz stresne svakodnevice, a bilo da se radi tek o vikendima ili pak stalnom mjestu na koje se vraćate svakog dana kako bi napunili baterije za idući.

Spiralno stubište omogućuju nesmetano kretanje kroz dvije etaže, a kada za kupanje na gornjoj palubi savršena je simbioza posuda za berbu (pretpostavljamo grožđa).

Bračni krevet, koji je također stao u ovu kućicu, samo je dio ukupnog mini luksuza.

Naravno, najzanimljiviji element je kotao, koji je smješten unutar drvenog stolića sa bakrenim pločom na kojoj je smješeta 4K Dwarf pećnica na drva (u nas poznatiji kao gašpar).

Iako vam ne bi savjetovali da krenete s kuhanjem viskija tik uz krevet, s estetskog aspekta ovo je pravo mali biser za stanovanje.

Najbolje da pogledate kako to izgleda u priloženoj galeriji fotografija.