Uz HEX kondome garantirano postajete superjunak u krevetu

Ima ih svakakvih okusa, mirisa ima onih koji svijetle u mraku, ima onih rebrastih, a sve zbog njezinog zadovoljstva, ima i onih koji pucaju na prvi dodir. Međutim svi su ti “obećavam ti brda i doline” kondomi samo obični lateks koju eto stavljamo preka čega već želimo stavljati. Doista uz sav taj napredan, proizvodnju, istraživanja nemaju nekakvih primjetnih poboljšanja od korištenja onih običnih, da tako kažemo najjeftinijih kondoma.

I onda je LELO kreirao HEX.

HEX je kondom novog doba koji se bazira na strukturalnim svojstvima međusobno povezanih šesterokuta (hexagona), a kako bi dobio odnosno osigurao dodatnu snagu i izdržljivot (više sebi, manje vama).

No, to nije sve, HEX kondomi su iznimno tanki (0,045) milimetara, izrađeni od prirodnog lateksa te se kroz njih vrlo efikasno prenosi toplina međusobno spojenih tijela, što pak može davati osjećaj kao da nema kondoma. Odlično, zar ne?

HEX kondom je glatki izvana, teksturiran iznutra te se može savijati i rastezati po potrebi, a bez bojazni da će puknuti kao onaj obični, što recimo svijetli u mraku.

Pakiranje od 36 kondoma koštat će vas oko 35 eura, a kako je LELO stacioniran u Stockholmu u Švedskoj, dostava unutar granica EU će biti prilični diskretna, ako vas to imalo brine u životu.

Što pak se superjunaka iz naslova tiče, vi to već jeste, barem svojoj dami.