Gospodo, pet nezaobilaznih gadgeta za vaš profinjen pivopijski hobi

Ako vam je uživanje u ovom hmeljnom napitku nešto više od samog točenja i konzumiranja pive, onda svakako uz pozamašnu kolekcija pivskih čaša svih vrsta posjedujete i razne gadgete koji ovaj sve manje samo muški hobi diže na jednu stepenicu više.

Uživanje u odličnim zanatskim pivama cjelovečernja je zabava za vas i vaše društvo i nikako nije fer ovaj pomalo gastronomski doživljaj uspoređivati s opijanjem industrijskim pivama niže vrste.

Tuff-Luv stakleni rog za ispijanje pive

Ako ne želite živjeti, loviti i biti muškarac upravo kakvi su to bili Vikinzi, onda barem možete piti pivo kao što su to pili Vikinzi – iz roga. Izrađen je od stakla, ne od pravog roga, a dolazi se prekrasnim drvenim postoljem.

BACtrack alkotester

Ok, tko još nema osobni alkotester? Zar još uvijek postoje muškarci koji voze pijani? Zar im nitko nije rekao da je vožnja u pijanom stanju neslavan trend iz prošlosti? Uglavnom osobni alkotester pomoći će vam da uspješno izbjegnete upravo te neugodne trenutke u društvu prometnih policajaca. Da, nakon ugodne večere s vašom dragom, ili nakon pivskog druženja pozovete Uber ili jednostavno odlučite prešetati na svježem zraku.

Clicker 2-in-1 TV daljinac i otvarač flaša

Zar doista gospodo još uvijek imate posebno daljinski i posebno otvarač za pive? Ako da, onda mislim da je krajnje vrijeme za nabavku ovog klikera. Što se pak tiče uparivanja s TV uređajem, to će proći relativno brzo i bezbolno jer ovaj daljinski otvarač piva učitat će kodove s vašeg postojećeg TV daljinca.

Daljinski upravljiv i mobilni hladnjak za pivo

Hladnjak za vaš omiljeni napitak koji neće samo hladiti pivo, već će poslužiti kao mali sustav dostave upravljiv daljinskim upravljačem. Kontrole su jednostavno naprijed/nazad, lijevo/desno. Troši dvije AAA baterije za daljinac i 6 AA baterija za sami hladnjak.

Fizzics revolucionarni pivski sistem

Prvi, ali i revolucionarni sustav koji će skoro pa svako generičko i industrijsko pivo pretvoriti u ukusno draft točeno pivo. Pisali smo o ovoj pivskoj revoluciji.