Pravi gospodin jednostavno mora imati Dry Ager DX 1000

Ako ste onaj pravi istinski ljubitelj mesa i mesnih prerađevina i to želite pokazati svim prijateljima onda sam prilično uvjeren da će Dry Ager DX 1000 suha ostava za starenje mesa biti idealan dio vašeg habitata. Kako za vlastiti dom tako i za restorane razne.

Većina će nas takve mesne delicije narezati na prikladnije komade te ih spremiti u frižider na suho, tamno i hladno mjesto kako bi isto bilo zaštićeno od kvarenja i raznih parazita, no, ipak takav način spremanja onemogućava nam da se pohvalimo društvancu kako smo uboli savršen dio govedine, svinjskog buta te ga pravom čarolijom pretvaranja u savršenu mesnu deliciju.

U Dry Ager DX 1000 bez problema ćete spremiti i izložiti do 100 kilograma mesnih delicija, no ako vam je to ipak malo previše ovaj njemački proizvođač omogućio je i znatno manju i praktičniju inačicu od 20 kilograma.

Meso ne samo da je sigurno od kvarenja i parazita ono će vam kroz cijelo vrijeme starenja biti potpuno transparentno te pokazati svu tu čaroliju procesa nastanka odlične mesne delicije pripremane tradicionalnim starenjem mesa.

Dry Ager DX 1000 Dry Ager DX 1000 Dry Ager DX 1000 Dry Ager DX 1000

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.