DA NE BUDE ZABUNE Oceanovih 8 nije samo ženska verzija Oceanovih 11

Kaže Sandra Bullock da Oceanovih 8 nije samo ženska verzija Oceanovih 11, več je ovo je jedna potpuno drugačija priča. Kad nam to kaže Debbie, sestra Dannya Oceana onda bolje da joj vjerujemo.

Ova priča nije nastavak Oceanovih 11, ovo je priča koje se događa paralelno. Priča je to o jednom drugom članu obitelji iz koje dolazi i Danny Ocean te o tome što se događa kad ona, Debbie Ocean, izađe iz zatvora te se okruži snažnim ženama.

Priča je to o 8 snažnih žena, snažnih protagonistica koje utjelovljuju Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway i Sarah Paulson. No to nije sve, popis gostiju koji se pojavljuju na filmu također je impresivan – Kim Kardashian, Kendall Jenner, Anna Wintour i Adriana Lima.

Jednostavno smo znali da će prije ili kasnije Kim uletjeti u glumačke vode, samo nam još nije poznato kako i kada će izletjeti iz tih istih voda.

Sinopsis filma je manje više sličan onom o Oceanovih 11 – Sestra Danny Oceana, Debbie, pokušava izvesti jednu od najvećih pljački u New Yorku – plačka Met Gala događaja. No, prvo mora okupiti savršenu ekipu za taj pothvat.

Za detalje ovog poduhvata ćemo ipak morati pričekati do ljeta 2018. godine kada film dolazi u kina.