STEAK AND BLOWJOB DAY 2018 14. ožujka je i dalje najsretniji dan u životu muškarca

I ove smo godine imali Valentinovo. Dan koji se sve više pretvara u dan romantičnih popusta, poklona, poklona i "znakova pažnje".

Kritični smo jer iz godine u godine Valentinovo postaje sve manje dan kada se slavi prava, neiskrivljena ljubav, zaljubljenost, pa i oni leptirići u nama. Valentinovo je postao dan romantičnih ponuda, kupovina, popusta. Ljudi sve više vole stvari, posjedovanje nečeg. Vole materijalno. Što, nije dobro.

No, što je to s muškarcima u toj priči? Kada je njihov dan? Što je njihov dan? Kako se obilježava njihov dan? Zašto baš ovaj dan? Odgovore pronađite u nastavku teksta.

Muškarci su i dalje ostali odani svojem instinku, svojim primarnim željama i potrebama. Muškarca danas, a kao i prije 10 000 godina bilo koji dan najbolje možete razveseliti komadom mesa i dobrim starim seksom.

Ponovimo odgovore na gornja pitanja:

Kada je njihov dan?

To je 14. ožujak.

Što je njihov dan?

Steak and Blowjob day, za onih 6 koji nisu razumjeli to je Dan za odrezak i oralni seks (držimo se pristojnosti).

Kako se obilježava taj dan?

Sve je opisano u naslovu, ali za one kojima ni to nije jasno jedna od procedura može biti sljedeća: Vaša dama pripremi najbolji odrezak na svijetu (a zaljubljenom mužjaku svaki njezin odrezak je najbolji na svijeti), može ga i naručiti u nekom BBQ restoranu. Nakon toga pruži vam najbolje oralno iskustvo na svijetu (isto tako, svako njezino je najbolje na svijetu). I to je to. Količina odnosno repeticija procedure isključivo ovisi o vašim psihofizičkim kapacitetima i prije svega vašoj dami. Video vodič je pri dnu članka.

Zašto je pokrenuto ovo obilježavanje?

Zato što se mnogi muškarci moraju znatno potruditi da baš 14. veljače njihove bolje polovice budu skroz zadovoljne i sretne. Osim toga, Valentinovo je, kako smo napisali, postalo jedan komercijalni događaj koji se bazira većinom na materijalnim dobrima.

Dakle, 14. ožujak je stoga dan za muškarce. Ne traži se puno, traži se samo malo nježnosti, malo ljubavi i malo pažnje. Bez poklona, bez šopinga.

Budimo realni, odrezak možete zamijeniti i paštetom na kruhu.

Naravno, uz dobro i činimo dobro

Ujedno se ovime želi proširiti svjesnost problema raka dojke. Tako da osim pružanja i dobivanja užitaka možete učiniti i dobro djelo simboličnom donacijom.

Za sve detalje oko obilježavanja ovog dana svakako posjetite službenu Steak and Blowjob day web stranicu. Između ostalog tamo možete naučiti i kako pripremiti savršeni odrezak, ali isto tako kako vašem gospodinu pružiti savršene užitke nakon odreska.

https://youtu.be/e_iXk3foHx8

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.