BOTTOM SNIFFER gospodo, jer i vaš četveronožni drug mora imati svoje pivo

Koliko ste se puta našli u situaciji da ste se zavalili u omiljeni naslonjač, upalili TV, uzeli svoj omiljeni hmeljni napitak u ruke te krenuli s uživanjem, a tamo dolje na podu, čeznutljiva i tužna pogleda prema gore, prema onome što imate u ruci, bio bi vaš najbolji prijatelj, vaš odani drug i partner u svakoj nevolji.

Naravno, ako imate imalo srca i osjećaja, uložili bi preostali dio energije, odšetali do kuhinje ili njegovog posebnog mjesta, uzeli koji kolačić i ponudili mu. Ako ima rep, veselo bi mahnuo repom te krenuo dalje spavati.

No, što kad bi sve to mogli odraditi, a da se ne morate dignuti s naslonjača u kojem ste već zavaljeni? E to bi bilo super.

Tvrtka Wow and Brew ima rješenje za sve koji životni prostor dijele sa psima, a to rješenje ima naziv “Bottom Sniffer” odnosno u duhu nam materinjeg jezika “Njuškalo guzica”, što naravno i je glavna preokupacija naših četveronožnih drugova kad izađemo u šetnju.

Bottom Sniffer je pivo za pse. Barem tako kaže proizvođač, a razlog našoj sumnji da je to pivo leži u tome što nema alkohola, uopće nije zahmeljeno i nema karbonizacije. U suštini nema onog ničeg što pivo čini pivom.

Ali ipak je pivo, pasje pivo i još sadrži prirodne arome piletine, maslačka, lana i ječmenog slada, odnosno svega onog što bi vas pas trebao obožavati, baš kao što vi obožavate svoje omiljeno zanatsko pivo.

Možda to pasje pivo i nije neko pivo, ali pokušajte se zamisliti kako zajedno sjedate u svoje naslonjače ili ležalice, otvarate dva piva. Prvo pivo natočite vašem prijatelju, jer ste gentleman, a drugo sebi i uživate u mirnim popodnevnim satima.

Kako je Bottom Sniffer pomalo skup, naime six pack košta nemalih 16 funti, a treba vidjeti i koliko košta u slučaju da to stigne u Hrvatsku, na osnovu iznesenih aromi već pri sljedećem homebrewanju možete izdvojiti jednu malu šaržu za vašeg ljubimca, samo pripazite da nema alkohola, da nije karbonizirano, nikako nemojte zahmeljiti pivo te ne zaboravite dodati malo okusa piletine i maslačka. Ili pak jednostavno kupite neku bezalkoholnu piš…pardon, pivu i pomiješajte s pilećom juhom :)