SIGURNOST VLASTITOG DOMA Zaštitite svoj dom ili ured pomoću ove pametne brave

Koliko ste se puta vračali prema ulaznim vratima kako bi provjerili dali ste zaključali ulazna vrata? Koliko ste puta stajali ispred vratiju punih ruku pronalazeći načine kako a iz džepa izvadite ključ? Koliko ste puta zaboravili gdje ste stavili ključ? Koliko puta vam je bilo teško prekidati nešto i ići do portafona ili ulaznih vratiju vidjeti tko je i otvarati vrata?

Gate studios je putem Indiegogo kampanje osmislio jedno prilično kvalitetno rješenje. Znamo da postoje razne brave s daljinskim otključavanjem, pametne brave s povećanom sigurnošću i slično, no Gate nekako ulijeva povjerenje jer na njemu rade prilično poznata imena i brandovi kao što su Google, VMware i Qualcom.

Uglavnom da ne duljimo Gate se sastoji od tri osnovna elementa, a to su pametna brava s cilindrom za ključ, tipkovnice za unos šifre za otključavanje te kamere koja se aktivira na pokret.

Gate možete kontrolirati na više načina i bez obzira gdje se nalazite. Možete otključavati i zaključavati putem telefona, kombinacije lozinke, putem kamere koja se aktivira na pokret ili jednostavno putem kućne wi-fi mreže.

Ljude možete pustiti unutra na način da vam mobitel služi koja svojevrsni portafon s kamerom tako da vidite tko je pred ulaznim vratima te putem istoga otključate ulazna vrata. Ili još jednostavnije, gostima koji vam dolaze možete poslati privremenu lozinku kojom će sami otključati vrata.

Brava koristi i detektor pokreta tako da bilježi i arhivira sve ulaske i izlaske iz kuće, stana ili ureda.

[adsense]

Naravno sve to nije nimalo “nježno”, što bi se očekivalo kod ovakvih sofisticiranih proizvoda. Gate je proizveden od pojačanoga čelika te je otporan na nasilne pokušaje probijanja, a isto tako može znatno pomoći policiji prilikom istraživanja krađe.

Sustav je optimiziran za rad s Android i iOS uređajima, a ako želite rezervirati svoj primjerak ili jednostavno pomoći da svijet postane sigurnije mjesto podržite projekt na Indiegogo.