POPUT NEOBRANIH ŠLJIVA NA JUTARNJEM SUNCU Sve je veći trend injektiranja botulinum toksina A u mošnje

Izgleda da su naborane mošnje u muškaraca počele biti izgledni problem koliko kod muškaraca, toliko i kod žena. Naime, sve je veća potražnja za Scrotoxom (da, isto što i Botox samo za jaj…mošnje) i to, a kako to obično biva, među populacijom nastanjenom u i oko Hollywooda.

Krenulo je sve 2010. godine kada je ambasador, odnosno glasnogovornik Scrotoxa, Alex Baldwin širio blagodati ovog zahvata obećavajući muškarcima da će njihove suhe šljive među nogama biti kao velike, zdrave i neobrane šljive na drvetu. Naravno to i nije daleko od istine jer injektiranjem botulinum toksina A u mošnje dobiva se upravo taj efekt zdravih, mladih i neobranih šljiva na jutarnjem suncu.

Ovaj estetski genitalni zahvat postizao je to da su mošnje bile čvršće i glađe na dodir te je bilo smanjeno i znojenje za vrijeme trajanja efekta zahvata, a to je tri do šest mjeseci. Nakon toga zahvat treba ponavljati, a cijena istog kreće se od 1 500 do 3 000 dolara, a ovisno o veličini mošnji i potrebnoj količini Scrotoxa da postignu stanje neobranih šljiva.

Naravno postoji tu i onaj efekt atraktivnosti vaših mošnji, ukoliko vam je to u životu imalo bitno.

Iskreno, nije nam nimalo privlačna situacija u kojoj bi svakih pola godine neki tamo doktor iglom penetrirao u naše mošnje, a samo kako bi izgledale ljepše. No, tko voli nek’ izvoli.

Stoga umjesto Aleca Baldwina, a kad smo već kod jaja, nemjerljivo nam je draža, ljepša i s idejama prihvatljivija, a da ne spominjemo i privlačnija, Janice Griffith koja nas upozorava da ipak redovito češkamo jaja i provjerimo da li je ispod sve ok.