KRAFT ZA PRAVU GOSPODU Pozivamo vas na predstavljanje Prvog hrvatskog piva s brkovima

'Brkovi su u prošlosti bili simbol muške čestitosti i poštenja. U tom duhu je ovo pivo oda muškosti…' Tako bi se moglo opisati Brkato pivo iz Velike Plane, samog srca Like.

Dr. Bruce Yerkovich, vlasnik Linden Tree Retreat & Rancha, otisnuo se u novu pustolovinu te je svoje iskustvo stečeno u izgradnji prvog hrvatskog planinskog resorta usmjerio u proizvodnju ručno rađenog i punjenog piva.

Ovaj American aged lager napravljen je metodom suhog hmeljenja i fermentacijom na tri vrste slada. Kremastog i punog okusa, nefiltrirano i nepasterizirano proizvedeno od visokoplemenitih sirovina, što svaku bocu čini jedinstvenom.

Brkovi kao zaštitni znak ovog piva žele vratiti onu istinsku muškost kao i sve ono što su brkovi kroz povijest predstavljali: junaštvo, poštenje, moć, mudrost i zrelost. Vođeni tom mišlju ova piva je oda muškosti i muškoj snazi.

Pozivamo vas u petak 13. listopada dođete u Veliki Tolk, novootvoreni član obitelji Tolkien’s Housea na Opatovini, s početkom u 20 sati i otkrijte što se krije u boci s brkovima.

Više informacija o događaju možete potražiti na Facebooku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.