Kad si u Amsterdamu i zoveš se Casey Neistat, onda surfaš kanalima u smokingu

Casey Neistat je pomalo udomaćen na ovom blogu. Popratili smo ga u više navrata na Gentlemanu, a kako izgleda materijala će biti još. Prije nekih tjedna dana, za vrijeme posjeta u Amsterdamu, s lokalnom je ekipom surfera odlučio “surfati na daski”, odnosno wakeboardati po amsterdanskim kanalima i to u smokingu.

No, ako mislite da je to nešto novo za ovog youtubera, filmaša, vlogera i poslovnog gospo’na, onda vas najljepše upućujem na boardanje ulicama New Yorka ili video o problemima biciklističkih staza u New Yorku. Ako se pitate kako potrošiti 25 000 dolara i ostaviti traga u društvu, evo odgovora i na to pitanje.

Osim prepoznatljivog stila u montaži i produkciji video sadržaja, Casey Neistat se najviše proslavio u posljednjih godinu i nešto dana kada je krenuo svakodnevno objavljivati vlog na Youtube. Danas njegovi dnevni vlogovi imaju višemiljunksu gledanost i inspiracija je mnogim diljem planete. A kako je počelo svakako pogledajte u njegovom prvom vlogu.

Već neko vrijeme najgledaniji video je Make it Count koji je nastao pomalo neobično jer je za Nike umjesto da napravi video na temu #makeitcount sav budget potrošio putujući oko svijeta. Putovanj je trajalo je 10 dana, a rezultat je sasvim na mjestu.