Prvo pitanje, što je vama idealni ljetni roštilj? Količina hrane? Vrsta hrane? Količina pića? Odlično društvo? Atmosfera? Ili sve navedeno? Meni je dovoljno da su ispunjena samo dva navedena uvjeta da bih druženje na otvorenom uz namašćenu žeravicu mogao nazvat – idealni ljetni roštilj.
Netko mi je bio spomenuo da već lagano kasnim s prijedlozima, odnosno člankom na temu ljetnih roštilja, ali ako uzmem u obzir da je iza nas tek nekoliko potpuno sunčanih dana, mišljenje sam da je više nego idelano vrijeme da izbacimo ovaj članak, a vi ga stavite u bookmark i po potrebi učitate par sati prije roštiljanja, ili jednostavno googlate – idealni ljetni roštilj.
S portala Countryliving posudio sam dvadeset i jednu ideju za ljetni roštilj, s poveznicama, naravno, do punih recepata. Ljetni provod na otvorenom dostojan pravog gospodina i njegovog društva. Nije sve u kobasicama i čevapima, ima nešto i u ražnjiću s mesom od sabljarke, zar ne?