Ugodno iznenađenje, gospodo, na filmska se platna vraća Crocodile Dundee, odnosno njegov uobraženiji sin

Jeste li znali da se uvelike snima o davno izgubljenom sinu Crocodile Dundeeja?

Možda niste ni znali da će izgubljenog sina utjeloviti Danny McBride, a puni naziv filma će biti Dundee: Sin legende vraća se kući i naravno baš poput starog i sin ima veliki nož.

Šećer na kraju, ili u sredini filma je i povratak Paula Hogana, izvornog Crocodile Dundeeja, odnosno tate glavom, bradom i nožem.

Za magazin People, Hogan je izjavio:

“Izvorni film bio je svojevrsna prekretnina u mom životu i jedan od mojih postignuća na koja sam posebno ponosan. Tijekom posljednjih nekoliko godina puno sam razmišljao o tome kako Dundeeja predstaviti ovoj novog generaciji.”

Evo što kažu na službenim stranicama:

[perfectpullquote align=”full” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Crocodile Dundee se vratio. Zapravo, nestao je u dubokim i nenaseljenim područjima Australije. Jedina osoba koja bi ga mogla naći je njegov pomalo uobraženi i bahati američki sin za kojeg nitko nije znao da postoji. Danny McBride preuzima ulogu Briana Dundeeja. Sin legende morat će tako pronaći svoje australske korijene dok kreće na ultimativnu pustolovinu Australijom.[/perfectpullquote]

Iako točan datum izlaska filma još nije poznat, znamo da je premijera zakazano za ljeto 2018. godine.