OFF-ROAD SKATEBOARD Ova daska s gusjenicom gazi preko svega

Bez obzira je li riječ o pijesku, snijegu, blatu ili grubom pločniku, Track1 će vas sigurno gurati preko svih prepreka.

Već smo vidjeli brdske skejtove, kao i nove igračke iz obitelji e-boarda. Sada ih je tvrtka Flux Design iz Seattlea spojila u moćni off-road elektronički skateboard za sva godišnja doba kojem nijedan teren nije nikakva prepreka.

Na stranu off-road mogućnosti, specifikacije “daske” Track1 uistinu su impresivne. Govorimo o krajnjoj brzini od preko 35 Km/h i 5 konjskih snaga – sve na skejtu ukupne težine 27,2 kilograma!

Doseg ovog off-road e-skateboarda je 20 kilometara, tako da je vrlo dobar za kratke udaljenosti. Nakon toga mu opet trebaju 3 sata do 100% napunjenosti baterija.

Iskusni skate- i snowboarderi na njemu bi se trebali osjećati “kao doma”, jer odrezani kutevi daske izrađene od ugljičnih vlakana i kevlara omogućuju naginjanje u stranu, dok upravljač, koji može, ali i ne mora biti pričvršćen, osigurava dodatnu stabilnost i upravljivost u vožnji.

Osim toga, nijedan teren nije nesavladiv zahvaljujući jednoj gusjenici straga i dva velika off-road prednja kotača. Flux Design u specifikacijama navodi da Track1 može savladati strminu od zasita imresivnih 50%.

Flux Design trenutno u Indiegogo kampanji pokušava namaknuti sredstva za serijsku proizvodnju. Track1 bi u slučaju uspješne kampanje trebao stajati 3500 dolara, a ako ga naručite u ovoj fazi, platit ćete ga samo 2500 dolara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.