ODABRAO ĐELO HAĐISELIMOVIĆ Jack Daniels je negdje sakrio bačvu, stoga 30. rujna svi u Zagreb

Ako već niste, planirajte si 30. rujna biti u Zagrebu te s velikom skupinom istomišljenika, braće po nepcu, tražiti skrivenu bačvu Jack Danielsa. Uvjet je da ste punoljetni i da se barem negdje u vama skriva Poirot ili Sherlock. Naravno i da volite viski jer nagrada, između ostalog, je sadržaj te bačve.

Odbrojavamo zadnje dane do početka potrage za najpoznatijom bačvom na svijetu, a atmosfera se zahuktava. Jedna od 150 Jack Daniel’s bačvi skrivena je upravo u Zagrebu, a svi punoljetni građani Hrvatske mogu se priključiti ovoj svjetskoj inicijativi. Interes je već sada iznimno velik, što i ne čudi, jer najuspješniji lovac na bačvu osvaja bogatu nagradu: Jack Daniel’s bačvu, njezin sadržaj te Jack party za sebe i svojih pedeset prijatelja.

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas da s nama bodrite lovce u napetoj potrazi za najpoznatijom bačvom na svijetu koja će se održati

u Booze & blues baru, Tkalčićeva 84, Zagreb,
u petak, 30. rujna 2016.,
s početkom u 19 sati.

Od 19 sati na službenoj FB stranici Jack Daniel’sa objavljivat će se tragovi koje će lovce upućivati na tajnu lokaciju, zagrebačkoj potrazi pridružit će se i Jack Daniel’s ambasadori Đelo Hadžiselimović i Mirela Remi Priselac, a lovce će pratiti i poznati radijski voditelj Daniel Bilić.