JESMO LI STIGLI U RAJ? Pravi muški sapun s dodatkom burbona

U ranim danima naseljavanja Američkog zapada umorni putnici žvakali bi sušeno meso bizona i obilno ga zalijevali viskijem. Čista pitka voda nije bila baš dostupna pa se žestice trošlo kudikamo više nego danas.

U čast davnih vremena tvrtka Duke Cannon, koja je, između ostalog, proizvodila sapun za američke vojnike u Korejskom ratu, odlučila je strojevima iz tog vremena napraviti sapun u koji su dodali višestruko nagrađivani Kentucky Straight Bourbon Whisky tvrtke Buffalo Trace Distillery.

Rezultat je čista genijalnost. Riječ je o muževnom mirisu u obliku pravih “cigli” težine 10 unci (283,5 grama), u koje je umiješana kukuruzna kaša za skidanje mrtvih stanica kože i bogati miris hrastovih bačvi koji će vas poslati ravno u raj viskija.

Jesmo li zasita stavili burbon u naš sapun? Jesmo! Kao burbon djeluje na kožu? Nemamo pojma! Ali uz burbon je sve bolje, pa zašto ne?, piše Duke Cannon na svojoj stranici.

p.s.
Ukoliko posjetite stranicu Duke Cannona, pročitajte usput i sekciju FAQS. Vjerojatno će i vama biti zabavno čitati “pitanja” poput: “Ozbiljno, ovaj sapun je tako velik da mi ne stane u “procjep” s “odgovorima” u stilu: “Uzmi nož i odreži komad guzice”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.