TO! TO JE TO!!! Ne samo da ugodno hladi, ovaj hladnjak zaista dobacuje pivo

Koliko ste već puta u životu nekome rekli da vam dobaci pivo? A zamislite da to čak više niti ne trebate izgovarati, samo pritisnete mobitel i iz pregenijalnog uređaja pod nazivom Cooler Cannon u vašem smjeru leti jedna friška...

Ovaj hladnjak-top napunite ledom ili ohladite “tabletama” za prijenosne hladnjake i stavite u njega 18 limenki piva. Nakon toga isučete mobitel, pokrenete aplikaciju i obješene vilice gledate kako vam mali tehničar vješto dobacuje pivo na udaljenost i do tri metra.

Prvi problem koji ovdje uočavamo je činjenica što Cooller Canon još uvijek nije u širokoj prodaji, ali su objavljeni datumi za već drugu crowdfunding kampanju pa se možda želite uključiti.

Prva kampanja 2013. godine nije baš dobro prošla, a u novom pokušaju proizvođač je daljinskom upravljaču, dodao i aplikaciju za mobitel.

Prednarudžbe po cijeni 195 dolara za komad primaju se online, a upratite li njihovu Facebook stranicu, definitivno nećete propustiti nijednu vijest vezanu uz vjerojatno najbolji izum od izuma samog piva.

Drugi problem mogla bi predstavljati činjenica da ste već popili neki ili možda čak i veći dio sadržaja hladnjaka. Najbolje što se može dogoditi u tom trenutku je da vas limenka na opću radost okupljenih pogodi posred čela. (I za boga miloga, nabavite li jedan od hladnjaka koji dobacuje pivo, nikada ga nemojte dovlačiti na plažu na kojoj ima ljudi)

A najgore je da bi vam limenka mogla ispasti ili vas totalno promašiti. Za tu vrstu problema prepručujemo da svog psa naučite da hvata i donosi vam “propušteno” pivo.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.