EDC Victorinox Swiss Champ XAVT nož ima čak 82 funkcije

Sve što će vam ikad zatrebati sada stane u vaš džep.

Victorinox Swiss Champ XAVT u pravom je smislu riječi šampion jer je izrađen čak od 118 dijelova te ima ni manje ni više već 82 funkcije te time postaje EDC alat/nož za doslovno svaku situaciju.

Pojam švicarskog noža, a kao i sami alat, s nama je već od 1800. godine i naravno da preko 200 godina iskustva i znanja može rezultirati nečim takvim – multifunkcijskim, a opet kvalitetnim.

Na izradu ovog džepnog noža potrebno je odraditi više od 500 koraka prilikom samog sklapanja, a sklapan je u potpunosti ručno.

Težine je 350 grama te širine 65 milimetara, što s obzirom na količinu funkcija koje ima i nije puno.

Da sad ne nabrajamo sve funkcije koje ima Victorinox Swiss Champ XAVT spomenuti ćemo samo nož, univerzalni ključ, povećalo, ugrađeni digitalni sat, termometar, barometar, farmaceutska špatula i još 75 ostalih funkcija, a koje možete provjeriti ovdje.

Gospodo, vrlo je vjerojatno, ako ste miljenik ovakvih alatki, da vam Victorinox Swiss Champ XAVT bude čak i posljednji švicarski nož kojeg ćete trebati/željeti kupiti, jer sumnjamo da će u Victorinoxu tako brzo osmisliti bolju alatku s više funkcija koja bi nadmašila ovu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.