EDC PROJEKT Odličan Victorinox SwissCard i što je sve u vašem dnevnom izboru?

Svaki muškarac negdje u džepu, torbici ili novčaniku ima neki multifunkcijski alat koji, iako mu možda nikada neće zatrebati, mora biti uvijek uz njega. U nekoga to je običan švicarski nožić, a u drugih to bude cijeli set EDC* stvarčica.

victorinox

Za muškarce koji pak potrebne alatke žele nositi sa sobom uz određenu dozu minimalizma tu je Victorinox SwissCard. Švicarska kartica sa svime što vam može zatrebati od iznimno oštrih škara, nožića, malog odvijača, preko igle, ravnala kutomjera, pa sve do pincete, čačkalice, kemijske olovke te turpijice za nokte.

U nastavku moj dnevni EDC, drugim riječima ispraznio sam džepove :)

edc_buzz

Uvijek je uz mene smartphone, biram nešto veće oblike poput Sony Z5, novčanik, klasika kožni Tom Tailor, Victorinox švicarska kartica, USB drive 32 giga, kemijska olovka obavezno iako se u Victorinoxu nalazi također jedna praktična kemijska olovka. Posljednjih godina uz mene je ulje za bradu i vosak za brkove jer nikad ne znaš kad će zatrebati, te praktičan i uvijek pouzdan GoPro Hero4, jer, opet, nikad ne znaš. SD adapter s rezervnom microSD karticom 32 giga za mobitel ili GoPro.

A koji je vaš omiljeni EDC? Želimo predstaviti vaš dnevni EDC! Pošaljite nam fotografiju vaših gadgeta, alatki, etuia koje svakodnevno nosite sa sobom na hello@gentleman.hr. Vaš EDC ćemo predstavljati u posebnoj rubrici na portalu, a po uzoru na Everydaycarry.com.

EDC – Every day Carry – gadgeti, alatke, potrepštine koje svakodnevno nosite sa sobom.