EDC Sales manager, glazbenik i volonter

Marko Drenovački hvala na ovako detaljno EDC. Respect!

Everyday job: Sales Manager za specijalističku IT edukaciju i Key Account Manager u Učilištu Algebra

Entuzijastični projekti: pokretač i glavni urednik na LiveSvirke.com, PR & Marketing Manager u nuSynergetic na volonterskoj bazi

Hobiji: gitarist i back vokal u jamIT Rock band, roker i wannabe entrepreneur.

Ima nekoliko stvari bez kojih nikamo ne idem, a neke stvari osobito dolaze do izražaja kad sam na putovanjima u inozemstvu.

Dva najvažnija EDC su:

 1. Samsonite pederuša za oko struka – sponzorski item dobiven za lutanja po Washington DC 2014. godine, i od tada ne nezaijenjiva, iako posjedujem i druge, novije i ljepše „muške torbice“.
 2. Samsonite ruksak za laptop – sponzorski item dobiven na WinDays konferenciji 2015.. Praktičan, lagan, kvalitetan, s dovoljno iskoristivih pretinaca.

U navedenim torbama se u 99% slučajeva nalazi:

 1. Novčanik Cerutti – stari, raspadnut, omiljen – u njega stane sve osim vozačke dozvole – dobiven oko 2008. godine od prijatelja iz partnerske tvrtke s kojom surađujem godinama kao božićni poklon
 2. Putovnica – zlu ne trebalo za brzo bježanje iz zemlje, s USA business vizom do 2019. godine
 3. USB memorijski stick 16GB
 4. Ključ od auta
 5. 3 seta ključeva raznih – dom & posao
 6. Upaljač, jeftiniji ili sponzorski/reklamni – barem 2 – 3 komada po torbama, jer mi ama baš uvijek usfali ili nestane kad ga najviše trebam
 7. Microsoft Lumia 950 – onaj sam od rijetkih koji obožavaju, podržavaju i preferiraju Windows Phone platformu od najranijih verzija (čak od kada je bila Windows Mobile) – ne postoji opravdani razlog za to.
 8. SD kartica 16GB i SD adapter za microSD karticu – nikad ne znaš kad će ti zatrebati dodatne memorije
 9. Trzalice razne – jer nikad ne znaš kad ćeš se naći u prilici da zasviraš, a uglavnom ti uvijek usfali trzalica
 10. Kovanica 1€ – da me pes ne popiša na cesti
 11. USB kabel za napajanje/punjenje mobitela
 12. Laptop DELL Inspiron 7000 nove generacije s Touch ekranom i SSD diskom, uz naravno, instaliranu zadnju verziju Windows 10 professional.
 13. Prenosivi WD Hard disk – u ovom slučaju 500GB, u pripadajućoj torbici, s nestandardnim USB kablom – torbicu sam dobio od kolege na poslu
 14. USB bežični Samsung punjač za mobitele koji podržavaju bežično punjenje (a imam samo takve).
 15. Adapter za struju – s američke utičnice na europsku – zajebano je kad se nađeš preko bare, a nemaš ovaj adapter. Većina današnjih uređaja/napajanja podržavaju i 110V (USA) i 220V (EU), pa ti samo treba ovaj adapter.
 16. Punjač Nokia u kojeg samo uštekaš željeni USB kabel i spajaš uređaj kojeg hoćeš puniti
 17. Power bank različitih kapaciteta jer uvijek se mobitel isprazni u najkritičnijem trenutku, a nemaš ga gdje staviti puniti.

Svoje fotografije EDC-a, odnosno vaših dnevnih potrepština pošaljite nam mailom na hello@gentleman.hr, zaustavite nas na Facebooku, Twitteru, a primamo i prijave u bocama.