BIZNIS IDEJA GOSPODO Najmanji i najjednostavniji otvarač flaša na svijetu

Kad je nešto malo to ne znači da je manje vrijedne. Sjetite se razvoja mobitela. Prvo su bile cigle, pa je krenula minijaturizacija, pa se sve opet vraća na doduše nešto manje cigle, a izgledno je da će se opet sve smanjivati.

Ovakav sinusoidni trend razvijanja svakako nemaju otvarači za flaše. Ima ih svih veličina i svih tematika no jedan nam je, iako je skroz mali i jedva primjeran, zapeo za oko. Toliko je jednostavan da ga vrlo lako možete napraviti i doma.

Možda nekome izgleda kao krađa ideje i ne baš džentlmenski, no činjenica da Etsy dućan FutureRelic na kojem možete (ili ne) nabaviti ovaj otvarač za flaše po cijeni od nekih 9 dolara ne dostavlja u Hrvatsku, ni Sloveniju, govori nam da se opet moramo sami snaći ili ako imate prijatelje ili rodbine u Srbiji i Crnoj Gori (ili Jemenu, Zairu) neka oni naruče umjesto vas.

Otvarač je ručne izrade i to iz mesinga, doista je jednostavan i sve što trebate je ključeve primiti kao svojevrsnu ručku i otvoriti vaš omiljeni napitak u flaši. A dok već uživate u piću, uzmite turpijicu u ruke i krenite na posao.

Ako ništa drugo bacamo ideje za one nezaposlene, i one spretnijih ruku.