Site icon Gentleman.hr

Pravi gospodin jednostavno mora imati Dry Ager DX 1000

Ako ste onaj pravi istinski ljubitelj mesa i mesnih prerađevina i to želite pokazati svim prijateljima onda sam prilično uvjeren da će Dry Ager DX 1000 suha ostava za starenje mesa biti idealan dio vašeg habitata. Kako za vlastiti dom tako i za restorane razne.

Većina će nas takve mesne delicije narezati na prikladnije komade te ih spremiti u frižider na suho, tamno i hladno mjesto kako bi isto bilo zaštićeno od kvarenja i raznih parazita, no, ipak takav način spremanja onemogućava nam da se pohvalimo društvancu kako smo uboli savršen dio govedine, svinjskog buta te ga pravom čarolijom pretvaranja u savršenu mesnu deliciju.

U Dry Ager DX 1000 bez problema ćete spremiti i izložiti do 100 kilograma mesnih delicija, no ako vam je to ipak malo previše ovaj njemački proizvođač omogućio je i znatno manju i praktičniju inačicu od 20 kilograma.

Meso ne samo da je sigurno od kvarenja i parazita ono će vam kroz cijelo vrijeme starenja biti potpuno transparentno te pokazati svu tu čaroliju procesa nastanka odlične mesne delicije pripremane tradicionalnim starenjem mesa.