Valentinovo se bliži, a ovo je kratki vodič za pripadnice ljepšeg spola

Njegovati gospodina i navike gospodina uopće ne mora biti financijski teško. Većina toga ovisi o ponašanju i navikama vašeg muškarca, o njegovom stilu, ali podosta i o vama.

U nastavku donosimo nekoliko prijedloga poklona za Valentinovo za vašeg džentlmena koji će ga u najmanju ruku obradovati, ako ne i privremeno izbaciti iz takta, a vama će ostaviti dovoljno prostora i za neku sitnicu za vas (iako će se on pobrinuti za to).

Deluxe-Cherry-Humidor

Humidor za cigare

Jer gospodin voli dobru cigaru

Cigare imaju jednu specifično mjesto u životu muškarca, vašeg gospodina, naravno mu zdravstvenih ili bilo koji ini drugi razlozi dopuštaju ovaj hoby. Stoga, ako voli s vremena na vrijeme zapaliti cigaru, ako voli uživati u dobrim cigarama, humidor je idealan poklon, bez obzira ako ga već ima. Nikad dovoljno

Ako pak vam dotićni još uvijek nije ljubitelj cigara, ovo može biti odličan dio njegovog mentalnog prostora s kojim će se hvaliti prijateljima.

Classic-Decanter-Set

Dekanter

Kava, viski, cigara, nema boljeg

Ok ima bolje, ali ako je vaš gospodin u suživotu s nekim od spomenuta tri poroka ovo je idealan poklon za vašeg ljubitelja viskija jer poklajanje ide u nastavcima. Ove godine mu poklonite dekanter.

Nadalje, svaki ljubitelj viskija zna da njegova voda života u staklenoj flaši gubi kvalitetu, stoga za slijedeću godinu razmišljajte o maloj drvenoj (hrastovoj) bačvi za držanje viskija.

Big-Bamboo-Ben

Elegantni sat od bambusa

Elegantno buđenje

Drvo i bilo kakvi predmeti od drva odišu određenom elegancijom, prirodnošću, određenom harmonijom i suživotu s prirodom. A to je danas, drage dame, u trendu. Doduše ne odnosi se to samo na njega već i na vas. Stoga bez obzira da li ima sat na svom ormariću uz krevet, mali drveni Big Ben ili nešto slično je ono što će gledati svakog jutra kad se probudi.

Shake-it-Up-Kit

Shaker set (ili set za koktele)

Koktel za njega i za vas

Od ovog i vi imate koristi. Budite malo sebični ili kako bi to mogli kazati praktični. Posjeduje li već neki osnovni bar onda će mu shaker biti samo još jedan dodatak tom baru u kojem će početi/nastaviti pripremati (još bolje) koktele.

Naravno neće pripremati samo sebi i prijateljima, pripremati će prije svega vama. A tko kaže da vi ne možete pripremiti koktel njemu? Možda ovo prvenstveno kupujete sebi. Mudra ste osoba.

Poker-set

Set za poker

Klasik

Muški kutak bez seta za poker nije muški kutak. Ako ga nema, neka ga od ovog Valetninovog ima.

Set za poker naravno nije samo za gledanje. Bez obzira igra li poker ili ne postoji jedna inačica koju će zdušno naučiti u dvije minute, a zove se strip poker. Osobno ne poznajemo muškarca koji nije upoznat s ovom igrom.

Whiskey-Sign-1

Ukrasna ploča od bačve za viski

Ultimativni poklon za njega

Što je džentlmen bez viskija? Isto što i muškarac bez brkova. Razmislite o nečem toliko jedinstvenom i savršenom za njegov prostor u vašem domu od kojeg neće samo on pasti na guzicu, već i 99% njegovog društva.

Možete nabaviti već gotove poklopce bačava, ali vjerujem da ćete uz mrvicu istraživanja pronaći neku destileriju (doduše ne u Hrvatskoj) koja će vam biti voljna ispuniti želju.

Eto, ovime smo riješili sve vaše nedoumice oko poklona za njega za Valentinovo, a za slijedećih 5-6 godina.

Niti jednim od ovih odabira nećete pogriješiti. Znam to iz prve ruke.