SAD GA IMAŠ, SAD GA NEMAŠ Zbog krivog parkiranja, biznismenu je uništen Ferrari 458 Spider

Ovo je šaljivom milijunašu policija zaplijenila i uništila Ferrari.

Bili Ferrari fan ili ne, gledanje ovog videa moglo bi vas malo zaboljeti. Ono barem zbog toga što je 300 tisuća dolara otišlo u dim.

Milijunaš iz Velike Britanije, Zahid Khan, odlučio je malo eksperimentirati van prometnih zakona te je svoj bijeli Ferrari 458 Spider parkirao na pločnik ispred Kraljevskog suda u Birminghamu, a na kojem je zaustavljanje i parkiranje strogo zabranjeno.

Gospodin je naime išao na već zakazano ročište.

Khanov bijeli Ferrari nepropisno parkiran ispred Kraljevskog suda u Birminghamu

Taj namjerni čin milijunaša uzjapurio je te na noge digao mnoge žitelje i vlast u Birminghamu.

Nekoliko tjedana nakon tog čina njegov je bijeli Ferrari bio zaplijenjen od strane policije zbog sumnje da se rad o ukradenom vozilu.

Khan je na sve moguće načine, a najviše sudski putem, tražio da mu se vozilo vrati jer je on jedini i stopostotni vlasnik vozila i svih dijelova naknadno ugrađivanih u njega. Da spomenemo, cijena tog Ferrarija bila je oko 280 000 dolara.

No, nakon godinu dana pravne bitke, uzaludne, jednog je jutra došao na sud kako bi saznao da je njegovo vozilo uništeno.

Razlog uništenja vozila, od strane službenih vlasti, je bio da se radilo o isteklom osiguranju, a vozilo je također dobilo i kategorizaciju B, što u njihovom zakonu znači da nije tehnički ispravno za cestu i potrebno ga je uništiti.

Naravno, 31-godišnji Khan planira i dalje zadovoljštinu potražiti na sudu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.