RUKE U VIS! Ovo je Revolver, sat kakav bi nosio i Bond u svojim najboljim danima

Na tržištu elegantnih ručnih satova retro izgleda rijetko se nađu ovako kvalitetni primjerci koji vam neće probušiti rupe u džepovima. Stoga se slobodno raspištoljite s ovim satovima za svaku priliku koji izgledaju podjednako dobro kao i iznenađujuće pristupačna cijena za koju se prodaju.

MVMT je brzorastuća tvrtka iz Los Angelesa koja, osim za vaše zapešće, brine i za vaše financije. Tvrtku su 2013. godine financijski potpomognula dvojica poduzetne braće i brand se od tada proširio u više od 160 zemalja.

Što i ne čudi jer su njihovi vrlo lijepo dizjanirani satovi iznenađujuće jeftini. A koliko im je stalo do “široke publike” dovoljno govori i činjenica da čak i njihove najprodavanije modele, kao što su oni iz serija Chrono i Voyager, možete nabaviti po cijeni nižoj od 1000 kuna.

Nova serija Revolver bez sumnje je njihova najbolja serija do sada. S retrofuturističkom izgledom, koji je inspiraciju potražio u 1950-ima, ostavljaju dojam nečega što bi James Bond (barem kako ga je zamislio Ian Fleming) nosio u svojim najboljim danima… prije no što je slavni agent 007 prodao dušu Omegi.

Svih 11 modela ovih izgledom klasičnih, a po svemu ostalome modernih satova, dolaze u kućištu od mineralnih kristala veličine 41 mm, u kojem je smješten kvarcni mehanizam. Serija se odlikuje brojnim mogućnostima kombiniranja kućišta s jednostavnim brojčanicima i remena, od kojih su neki kožnati, a neki metalni.

Na niže navedene cijene za neke od modela koje predstavljamo, odmah možete dodati i carinu. A, dobra vijest je da da vam je dostava u Hrvatsku besplatna ukoliko na web-shopu MVMT-a potrošite više od 50 dolara, odnosno 332,33 kune.

MVMT REVOLVER — GOTHAM
930,52 kuna

MVMT REVOLVER — GHOST
930,52 kuna

MVMT REVOLVER — AVALON
996,98 kuna

MVMT REVOLVER — OPAR
996,98 kuna

MVMT REVOLVER — VICE
930,52 kuna

MVMT REVOLVER — MYST
930,52 kuna

MVMT REVOLVER — ATLAS
930,52 kuna

MVMT REVOLVER — ARGO
930,52 kuna

MVMT REVOLVER — ARC
996,68 kuna

MVMT REVOLVER — BASIN
930,52 kuna

MVMT REVOLVER — WILDE
930,52 kuna

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.