RUKE U VIS! Ovo je Revolver, sat kakav bi nosio i Bond u svojim najboljim danima

Na tržištu elegantnih ručnih satova retro izgleda rijetko se nađu ovako kvalitetni primjerci koji vam neće probušiti rupe u džepovima. Stoga se slobodno raspištoljite s ovim satovima za svaku priliku koji izgledaju podjednako dobro kao i iznenađujuće pristupačna cijena za koju se prodaju.

MVMT je brzorastuća tvrtka iz Los Angelesa koja, osim za vaše zapešće, brine i za vaše financije. Tvrtku su 2013. godine financijski potpomognula dvojica poduzetne braće i brand se od tada proširio u više od 160 zemalja.

Što i ne čudi jer su njihovi vrlo lijepo dizjanirani satovi iznenađujuće jeftini. A koliko im je stalo do “široke publike” dovoljno govori i činjenica da čak i njihove najprodavanije modele, kao što su oni iz serija Chrono i Voyager, možete nabaviti po cijeni nižoj od 1000 kuna.

Nova serija Chrono bez sumnje je njihova najbolja serija do sada. S retrofuturističkom izgledom, koji je inspiraciju potražio u 1950-ima, ostavljaju dojam nečega što bi James Bond (barem kako ga je zamislio Ian Fleming) nosio u svojim najboljim danima… prije no što je slavni agent 007 prodao dušu Omegi.

Svih 11 modela ovih izgledom klasičnih, a po svemu ostalome modernih satova, dolaze u kućištu od mineralnih kristala veličine 41 mm, u kojem je smješten kvarcni mehanizam. Serija se odlikuje brojnim mogućnostima kombiniranja kućišta s jednostavnim brojčanicima i remena, od kojih su neki kožnati, a neki metalni.

Dobra vijest je da na web-shopu WATCH-A-PORTER možete ostvariti 10% popusta na sve MVMT satove pomoću koda ”Gentleman10” kojeg je potrebno unijeti prilikom kupovine.

MVMT 40 SERIES, 910 kn
MVMT CHRONO, 910 kn
MVMT CHRONO, 1030 kn
MVMT CHRONO, 1030 kn
MVMT CHRONO, 1030 kn
MVMT CHRONO, 1030kn
MVMT CHRONO, 1140 kn
MVMT CHRONO, 1140kn
MVMT CLASSIC, 760kn
MVMT REVOLVER, 1070 kn
MVMT VOYAGER, 1070 kn

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.