Site icon Gentleman.hr

PAMETNE GAĆE Gospodo, ove će gaće, između ostalog, zavibrirati kad vam nivo stresa bude nepovoljan

Same su gaće udobne, moderne, izdržljive te proizvede iz kvalitetnog materijala. Iz Kanade su i nalaze se iza brenda SKIIN. A sve što je potrebno da bi ih maksimalno iskoristili je naravno navući ih tamo gdje idu te u za to predviđen džepić staviti mali te neprimjetan modul koji spaja sve senzore na gaćama.

Nakon toga možete ponosni i puni samopouzdanja te pametnih gaća krenuti u osvajanje dana. Kad pak vam nešto zagusti, nema straha, gaćice će zavibrirati.

U cijeni koja iznosi nekih 350 dolara dobivate osam pari gaća, dva modula te bežični punjač. Baterija izdrži 24 sata dok punjenje traje oko 4 sata. Sami modul daje napajanje šest senzora koji su strateški razmješteni po gaćama te direktno ušiveni u materijal. Modul se spaja s bilo kojim Android ili iOS pametnim telefonom pomoću Bluetooth tehnologije i to do udaljenosti od maksimalno 5 metara.

Pokreće ga vlastiti BodyOS operativni sustav koji pomoću takozvane umjetne inteligencije i mogućnošću učenja nositelju daje uvid u njegovo psihofizičko stanje uz mogućnost sugestija za rješavanje zabilježenih problema.

Pa će vas tako ove gaćice, gospodo, malo protresti kada AI shvati da vam je tijelo izloženo većim količina stresa.

Isto tako se radi na API-u koji će se moći ingerirati u razne druge proizvode s ciljem proširenja funkcionalnosti. Primjerice gaćice će se moći spojiti s Nest termostatima koji će automatski prilagođavati temperaturu prostorije u kojoj boravite, a na osnovu vaše tjelesne temperature ili pak će se spojiti na Spotify te odabrati laganu smirujuću glazbicu kad osjete da su vam povišeni nivoi stresa.

I gospodo, može li vaš pametni mobitel sve to? Naravno da ne. Može eventuano vibrirati.