Site icon Gentleman.hr

GOLE VRTLARKE Pogledajte kako su mnogi diljem svijeta proslavili Svjetski dan golog vrtlarenja

Samo riječi hvale kreativnijem dijelu korisnika Instagrama koji redovito osmišljavaju i realiziraju mnoge ideje čiji su ukupni rezultati prije svega kolaborativne naravi, vizualno su krasni te, prije svega, međunarodnog su karaktera. Hvala internetu na tome.

No, ono što je možda zanimljivo i da većina njih, pa tako i ovaj, ipak nose neku poruku.

Osim zeleno je in ili zeleno je seksi ovaj posljednji Instagram godišnji trend šalje prilično snažnu poruku. Poruku koja je vrlo bitna današnjem razdijeljenom društvu. O kojoj je poruci riječ otkriti ćemo vam na kraju članka.

Svjetski dan golog vrtlarenja

Uglavnom godišnji je to događaj koji se obilježava, odnosno slavi prve subote u svibnju, a u kojem svi vrtlari svijeta, oni koji se osjećaju tako, ali i ostali, krenu u svoje vrtove, gredice, teglice na balkonu prvenstveno goli.

Instagram pak poznat po svojoj direktnoj i sve rjeđe eksplicitnijoj, a sve više cenzuriranoj vizualnoj komunikaciji kreatora i pratitelja, nije ostao imun ni na utjecaj ovog sunčanog kada su mnogi kao od majke rođeni krenuli uređivati svoje vrtne gredice.

Instagram je tog dana ugostio mnoge krasne ljude iza oznake #nakedgardeningday.

Pronalazimo tamo ljepotica poput ovih:

Ali i ljepotana poput ovog mladića izgubljenog u svom zelenom vrtnom raju.

Da ne ispada da radimo članke namijenjene prvenstveno vizualnom užitku za gospodu, odnosno da donosimo samo krasne dame, evo nekoliko gospodina.

Pravih šećera…

No ipak, znamo zbog čega su mnogi došli na ovaj članak. To su prije svega gole vrtlarke iz naslova.

Pa da vam na kraju ukupnog informiranja o ovog godišnjem obilježavanju golog ljudskog tijela, predstavimo i gole vrtlarke Instagrama.

Bilo je zanimljivo i vruće diljema Instagrama i prošle godine.

Poruka članka nema velike s ekologijom, okolišom, iako bi željeli da bude shvaćena i na taj način, ponajviše ako će uroditi plodom. Poruka je ovog na opće prihvaćanje ljudskog tijela kao takvog, odnosno promocija i eliminiranje kolektivnog srama od golotinje.

Iza ove poruke stoje manje više svi nudisti svijeta. I mi, iako nismo nudisti. Ali stojimo.